TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,569
terbiyelimi olsak?
yenge ile oyun oyna dedim abi sen kendin benimle oyna diyor demişsin ben oyun oynama anlamında yazdım
terbiyelimi olsak?
Sen fazla fiyattan ilana koy.Herşeyde anlaşıyoruz oyun asla sevmiyo hahahah yayıncı olalım para kazanırız diyorum yok diyo
Hocam yanlış anlamayın da bu hayatta hiç kimse en sevdiğiniz şeylerden birini yapmanıza engel olmamalı. Böyle her şeyi kısıtlamaya çalışan bir insana tek seferde hadi görüşürüz deyip geçerim ben.Hahahhs yengen hiç sevmiyo pc işlerini benimle oyna yada evlenmeyelim dedim ölümle tehtid etti
Neden ki hocam sonuçta 2. El parça kalitesi güzel ama fiyat yükseldikçe alıcı bulmak zorlaşırSaka msn biradermonitör dahil diyor birde
Sıradan hazır sistem değil bu.O anakartın kalitesi ile hazır sistem alınır.Neden ki hocam sonuçta 2. El parça kalitesi güzel ama fiyat yükseldikçe alıcı bulmak zorlaşır
Yapacak şey yok yüksek segmentte neredeyse kimse 2. El almazSıradan hazır sistem değil bu.O anakartın kalitesi ile hazır sistem alınır.
hocam 100 k ya kim ikinci el sistem alırSıradan hazır sistem değil bu.O anakartın kalitesi ile hazır sistem alınır.
Arkadaşlar burada durum ucuza satmak değil değerinde satmak.Gidipte 75k ya koymak bu sistem için bedava olur.Ek olarak 100k falan da dediğimi hatırlamıyorum.Tek tek satarsa satar.Sistem olarak satması için beklemesi yeterli zaten trnin yarısı marka takıntılı.hocam 100 k ya kim ikinci el sistem alır
Arkadaşa temel eğitim Türkçe dersi verebilirim. Sorun sizde değil; memlekette “,” kullanımının önemi halen anlaşılamadı.Alıntıyı görüntüle
yenge ile oyun oyna dedim abi sen kendin benimle oyna diyor demişsin ben oyun oynama anlamında yazdım
Bunlar maalesef ataerkil düzenin, günümüzdeki evrimi.Hocam yanlış anlamayın da bu hayatta hiç kimse en sevdiğiniz şeylerden birini yapmanıza engel olmamalı. Böyle her şeyi kısıtlamaya çalışan bir insana tek seferde hadi görüşürüz deyip geçerim ben.
Haklılık payı var ama sattıracak kadar değil. Evlenince sorumluluk gelir ama bu hayati zevk için yaşadığımızı unutmamak gerek. Yani karşı tarafın da kendi istediği şeyi yapmak istediği bir vakitte oyun oynamanın bir sakıncası olmamalı.
Ss aldım attım abi bakalım üzmez kıyamaz o bana sevdiririz bilgisayarı onadaHocam hiç kusura bakmayın size böyle kısıtlama getiriyor, o zaman ona söyleyin dışarı çıkıp arkadaşlarınızla mı gezmek her gün onun yanında evde bilgisayar oynamak mı? evliliğiniz şimdiden hayırlı olsun ama o sistemi almaya tekrar kalkarsanız çok üzülürsünüz.
eğer size böyle yapıyorsa siz de ileri de bir şey dediğiniz de size karşı çıkarsa emin olun keşke bilgisayarımı satmasaydım diyecektiniz, bu mesajları göstererek onu ikna ediniz.
Yengecim Erkek adam bilgisayar oynarken bile seninle ilgilenir sen insta da tiktokta gördüğün şeylere inanma sana da vakit ayırır emin ol.
Hatta sana da bir sistem çeker yakışıklı abim beraber oynarsınız.
haber bekliyorum valllaa.Ss aldım attım abi bakalım üzmez kıyamaz o bana sevdiririz bilgisayarı onada
![]()