An itibari ile anca atabildim abi 2 aylık serüveni senin mesaj ile yumuşattık çok şükür şurda ki canavarları kurtardık, güzel dileklerin ve yazıların için ekstra teşekkür ediyorumhaber bekliyorum valllaa.
iyi iyi ben olsam şaka bile yapsa engel atarım sjgnrsjkgAn itibari ile anca atabildim abi 2 aylık serüveni senin mesaj ile yumuşattık çok şükür şurda ki canavarları kurtardık, güzel dileklerin ve yazıların için ekstra teşekkür ediyorum
Sevgi dili hele ki böyle bozuk bi dönemde yaptırtmıyo hocam öyle bişey hahahah Allah herkese güzel bir sistem güzel anlayışlı bir eş nasip etsiniyi iyi ben olsam şaka bile yapsa engel atarım sjgnrsjkg
Evlendikten 2 ay sonra bi mesaj bırakır mısınız durumlar hakkında?Sevgi dili hele ki böyle bozuk bi dönemde yaptırtmıyo hocam öyle bişey hahahah Allah herkese güzel bir sistem güzel anlayışlı bir eş nasip etsin
SIFIR 4080super + 7800x3d sistem 73k zaten. Yani 80'e koysa bile alınmaz bence o kadar para verecek olsam 3-5 daha atar sıfır alırımSaka msn birader monitör dahil diyor birde
valla çok mutlu oldum çok çok iyi olur, yenge adına da senin adına da sevindim ikinizin beraber oynaması daha güzel bu arada Karı koca gamer olmak çok güzel ve, çok tatlı bir şey olurdu..An itibari ile anca atabildim abi 2 aylık serüveni senin mesaj ile yumuşattık çok şükür şurda ki canavarları kurtardık, güzel dileklerin ve yazıların için ekstra teşekkür ediyorum