Kral kullanıyon mu hala yoksa iade mi ettin memnunmusunExcalibur 23.8'' Monitör - M.E238FHD-G
200hz 1ms VA Curved Hdr monitörünü aldım sizce hata mı yaptım hiç bir incelemsi falan hiç birşeyi yok
Kral kullanıyon mu hala yoksa iade mi ettin memnunmusunExcalibur 23.8'' Monitör - M.E238FHD-G
200hz 1ms VA Curved Hdr monitörünü aldım sizce hata mı yaptım hiç bir incelemsi falan hiç birşeyi yok
Aldığım gibi iade etmiştim aşırı kötü alma sakın! Şu an IPS kullanıyorum harika bişey sana da IPS öneririmKral kullanıyon mu hala yoksa iade mi ettin memnunmusun
Asus vg248q1b alicam fps ciyimAldığım gibi iade etmiştim aşırı kötü alma sakın! Şu an IPS kullanıyorum harika bişey sana da IPS öneririm
Kanka aldım pişman oldum kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum, ghosting aşırı fazla şuan g24f-2 kullanıyorum çok memnunum.Hortlatmış gibi olucam konuyu ama şuanda
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT almayı düşünüyorum. Alınır mı acaba ?
Şuan bu monitör 3100 tl 200 hz ondan dedim alayım mı diye ama. O kadar mı kötü diyorsun ya ?! 2. monitör olarak alıcaktım.Kanka aldım pişman oldum kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum, ghosting aşırı fazla şuan g24f-2 kullanıyorum çok memnunum.
ips monitör al
Alınmaz berbat monitörHortlatmış gibi olucam konuyu ama şuanda
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT almayı düşünüyorum. Alınır mı acaba ?
Konu açınızAnladım. Peki bu fiyat skalasında 144 hz 1 ms üstü önerebileceğiniz monitör var mıdır acaba ?
Şuan kullandığım monitör TN panel Viewsonic 144 hz 1ms.