Neler Yeni

excalibur alınır mı?

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
alınmaz kronik ısınma sorunlu.

MarcusG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sedat Ünal

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynı soruyu ben de sormak istiyorum. G770 değil de G900 serilerinde sorun var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
mehmet gök
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir sorununu hiç bireyerde görmedim ve izledeiğim testlerdeded ısınma görmedim ve bildiğim kadarıyla intel fazla ısınmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz fan sesi çok yüksek çıkıyor
o sıkıntı deil ztn oyun oynarken kulaklık olur muhtemelen googlede gezerkende fan bile çalışmıyor

Techno08

80+ Gold

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
mehmet gök
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim modelim bir üst nesil oda fazla ısınmıyor diye biliyorum

casper kötü bir marka olduğunu duydum ama bildiğim kadarıyla excalibur serrisine çok önem veriyor ve kullanan yakın çevren excaliburdan çok memnun

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Alınmaz. İkinci sene kasanın bazı yerlerinde çatlama kırılma gibi şeyler olabilir.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Peki Laptop almak zordunda mısınız hocam? Yani eğer masaüstü pc de alma şansınız varsa eğer laptop'un fiyatında çok çok daha güzel bir bilgisayar toplayabiliriz size.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eski bir Casper kullanıcısı olarak excalibur leptop önermiyorum benim leptopum 100 dereceleri görüyor kritik sıcaklıklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
mehmet gök
Peki Laptop almak zordunda mısınız hocam? Yani eğer masaüstü pc de alma şansınız varsa eğer laptop'un fiyatında çok çok daha güzel bir bilgisayar toplayabiliriz size.
yaz tatillerinde memlektet gidiyorum orda kullanıyorum bide 3 yılda bir şehie değiştiriyorum

Eski bir Casper kullanıcısı olarak excalibur leptop önermiyorum benim leptopum 100 dereceleri görüyor kritik sıcaklıklar
aynı modelmi bide attığım videoda soğutma böyle olur diyor

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yaz tatillerinde memlektet gidiyorum orda kullanıyorum bide 3 yılda bir şehie değiştiriyorum

aynı modelmi bide attığım videoda soğutma böyle olur diyor
Aynı model değil ama casper leptopların hepsi böyle biosa giremiyorsu teknik servisi arıyorsun getirin biz hallederiz bu ne saçmalık fan hız ayarı yapılmıyor vesayre müdahale edemiyorsun leptoba ben birdaha casper almam önermem aldırmam videoda her şeyi der merak etmeyin siz kullanıcıları dinleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Carl
Top Bottom