Neler Yeni

Excalibur G770 Nedir sizce ?

ibico_89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Güven
Merhaba Casper Excalibur G770 kullanıyorum. benim farklı sorun ama bu donanımsalmı yoksa yazılımsal hiç bilmiyorum. açıkçası
bigisayarın uzun vadede kullanmasam pili %0 ilk açılışda masaüstü geliyor sonrası arka planda steam- vs dosyalar açılırken kendiğinden siyah ekran olunca Kilitleniyor yazısı çıkıyor kapanıyor ama kasadaki rbg klavye yanıp 5 dk sonra kapatıyor fan sesi gürültü bir şekilde ses veriyor dışarı sonrasında tekrar açtığımda hiçbir sorun kalmıyor her şey gayet güzel gidiyor videosu'da var sizce ne olabilir bu aldığımda'da vardı dedim belki bios güncellemesi onuda yaptım casper whatapps hattıdan'da bana dediklerinde çekilmiş video gönderin dedi o zaman çekmedim. vs yani garantisi devam ediyor mağazadan alınma 2021- yada 2022 yılında çok emin değilim ama garanti devam ediyor birde şeyden şüphe duyuyorum. göndercem ama yapmadan geri gelirse bu iş kötü olur işde

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Hocam servise gondermekte fayda var en azından kontrol edilmis olur

Ysuflix

80+ Gold
hocam istanbuldaysan ümraniyedeki casper plazaya götür işleme alsınlar. istanbulda değilsen sıkıntını birebir yaz anlat kargola yardımcı olurlar. casperin servisi iyidir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Zaman kaybetmetin hocam gonderin baksinlar

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk

ibico_89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman kaybetmetin hocam gonderin baksinlar
valla anlamış değilim bir şey sorun normalde kullanıyorum. bir problem yok ama böyle 2 ay kullanmasam bilgisayarı güç kablosu takıp sonra güç tuşuna basıp excalibur yazısı çıkınca şifreyi girip masaüstü ekranı geliyor geldikten sonra arka planda olan dosyalar açılıyor pil %0 iken gayet normal durummu onu bilmiyorum. bilgisayar hemen kilitleniyor yazısı çıkınca kapanıyor sonra tekrar güç tuşuna basınca sorun yok yani bu devamlı değil sadece bilgisayarı uzun vadede kullanmasam oluyor 2-3 ay yada örnek veriyim 1 hafta sonra açsam hiçbirşey olmuyor pil o zaman %65 oralarda biyerde ben ne demek anlatabildimmi nedir ?

Bataryamı- Ekranmı- yoksa kronik bir sıkıntımı

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
valla anlamış değilim bir şey sorun normalde kullanıyorum. bir problem yok ama böyle 2 ay kullanmasam bilgisayarı güç kablosu takıp sonra güç tuşuna basıp excalibur yazısı çıkınca şifreyi girip masaüstü ekranı geliyor geldikten sonra arka planda olan dosyalar açılıyor pil %0 iken gayet normal durummu onu bilmiyorum. bilgisayar hemen kilitleniyor yazısı çıkınca kapanıyor sonra tekrar güç tuşuna basınca sorun yok yani bu devamlı değil sadece bilgisayarı uzun vadede kullanmasam oluyor 2-3 ay yada örnek veriyim 1 hafta sonra açsam hiçbirşey olmuyor pil o zaman %65 oralarda biyerde ben ne demek anlatabildimmi nedir ?

Bataryamı- Ekranmı- yoksa kronik bir sıkıntımı
İste hocam bu sorularin cevabi teknik servsite onlar hepsine tek tek bakacaktir

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk

ibico_89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Güven
peki ayrıca olarak bir şey sorucam vericez ama bilgisayarı şifresini boş kağıda yazıp mı koyayım kutuya yoksa onlar farklı yerden mi giriyor sisteme şeyden dolayı bilgisayar bana gelirken tekrar format atılmış bir şekildemi gelicek sizce

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
peki ayrıca olarak bir şey sorucam vericez ama bilgisayarı şifresini boş kağıda yazıp mı koyayım kutuya yoksa onlar farklı yerden mi giriyor sisteme şeyden dolayı bilgisayar bana gelirken tekrar format atılmış bir şekildemi gelicek sizce
Şifreyi kaldirin bence ayrica her ihtimale karsi yedeklerinizi alin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,282
Üyeler
165,326
Son üye
cakii35
Top Bottom