dostum slm bugün bilgisayarı verdim. casper genel merkezine teknik servise teslim ettim. bana dedikleri şuydu 2 gün kalsın dedi bayan arkadaş sonuç olarak ne olur tahmin edemiyorum. ben gereken şifreyi kaldırdım dosyaları yedekledim. ama problem karşı tarafın artık video'yuda attım zaten onlar yazıp ben anlattım ama bir kağıt imzaladık vs biri bende temizlik vs birde şeyi sordum onlara birçok forum sitelerde yok bilgisayar kırık geldi yok çatlamış geldi siz bir görün dedi bilgisayarı aldığınızda vs işte olay bundan ibaretKaldirmayin hocam sadece sifreyi kaldirin ki adamlar rahatca kullanabilsin
teslim etmeden foto video çekseydin iyidi ne olur ne olmazdostum slm bugün bilgisayarı verdim. casper genel merkezine teknik servise teslim ettim. bana dedikleri şuydu 2 gün kalsın dedi bayan arkadaş sonuç olarak ne olur tahmin edemiyorum. ben gereken şifreyi kaldırdım dosyaları yedekledim. ama problem karşı tarafın artık video'yuda attım zaten onlar yazıp ben anlattım ama bir kağıt imzaladık vs biri bende temizlik vs birde şeyi sordum onlara birçok forum sitelerde yok bilgisayar kırık geldi yok çatlamış geldi siz bir görün dedi bilgisayarı aldığınızda vs işte olay bundan ibaret
hocam merhaba,dostum slm bugün bilgisayarı verdim. casper genel merkezine teknik servise teslim ettim. bana dedikleri şuydu 2 gün kalsın dedi bayan arkadaş sonuç olarak ne olur tahmin edemiyorum. ben gereken şifreyi kaldırdım dosyaları yedekledim. ama problem karşı tarafın artık video'yuda attım zaten onlar yazıp ben anlattım ama bir kağıt imzaladık vs biri bende temizlik vs birde şeyi sordum onlara birçok forum sitelerde yok bilgisayar kırık geldi yok çatlamış geldi siz bir görün dedi bilgisayarı aldığınızda vs işte olay bundan ibaret
teknik servise e verirrken teknik serviste başına bir şey gelirse siz teslim ettiğinizde böyleydi derse kanıtın varmı elinde ?dostum slm yazıyı dikkatlice oku
ben onuda sordum. isterseniz dedi kargoyla yollarız diye isterseniz siz gelirsiniz. diye seçim size bağlıhocam merhaba,
iyi yapmışsınız tekrardan gidip kendiniz alacaksanız zaten alırken kontrol edersiniz fiziki olarak herhangi bir sorun var mı diye
eğer müsaitseniz gidip almakta fayda varben onuda sordum. isterseniz dedi kargoyla yollarız diye isterseniz siz gelirsiniz. diye seçim size bağlı