Neler Yeni

Excalibur g770 ram yükseltme

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
"Merhaba excalibur g770 laptop için ram yükseltmesi yapıcam dikkat etmem geren herhangi bir şey var mı yoksa arka kasayı açıp takıp devam edebilir miyim"

QWuiet

80+ Bronze
"Merhaba excalibur g770 laptop için ram yükseltmesi yapıcam dikkat etmem geren herhangi bir şey var mı yoksa arka kasayı açıp takıp devam edebilir miyim"
CPU-Z programını indirin orada memory diye bir kısım olacak oradaki değerlerle aynı bir ( Laptop ) ram'i bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CPU-Z programını indirin orada memory diye bir kısım olacak oradaki değerlerle aynı bir ( Laptop ) ram'i bulabilirsin.
Yok ram aldım ben direkt kasayı açıp takabilir miyim yok batarya şok öyle yap falan gerek var mı

QWuiet

80+ Bronze
Yok ram aldım ben direkt kasayı açıp takabilir miyim yok batarya şok öyle yap falan gerek var mı
Bataryayı çıkartın ardından bilgisayarınızın power tuşuna basın ( Statik elektrik kalmasın diye) ardından kasayı açıp montajlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
evet arka kapağı açıp bataryayı yeridnen çıkarmayın sadece güç kablosunu çıkarın ondan sonra rami takıp bataryayı takın ve arka kapağı kapatın snra rami büyük itimal okur çalışıor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet arka kapağı açıp bataryayı yeridnen çıkarmayın sadece güç kablosunu çıkarın ondan sonra rami takıp bataryayı takın ve arka kapağı kapatın snra rami büyük itimal okur çalışıor
Güç kablosunu görebilir miyim arka kasayı açtığımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
Güç kablosunu görebilir miyim arka kasayı açtığımda
evet bataryaya bağlı bir kablo var onu takip edin ve soketten çıkarın kendini belli eder kalın bir şey çıkarın onu sonra rami takın sonra kapağıda kapatın açın pc yi algılar herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom