yanlış bilgi verme. casper fabrikasını gezmiş ve casper cihazları bilen biri olarak söylüyorum casper quanta'ya yaptırıyor cihazlarını. monstera göre daha iyi. ama en iyisi değil. ayrıca güncel hangi oyuncu laptobu adı altında satılan bu segmentteki laptop cpuları 90 üstü dereceyi görmüyor?Casper pek önermeyiz bu yüzden, Monster ve Casper ikiside Clevo laptoplarını kullanır ve o markada kaliteli olmayan bir marka, böyle sorunları var zayıf soğutma gibi.
uygulayabilirsin ama cihazı sağa sola çok yatırmamaya özen göstermen gerekiyor. taşıyarak kullanıyorsan önermem. taşıyarak kullanıyorsan cihaz altına bi soğutucu almanı öneririm. sıvı metal uygulayacaksan cpu ve gpu çevresindeki mosfetleri, dirençleri vb. bileşenleri kapton bantla iyice kapatman gerekiyor ki akma durumu olursa zarar görmesin. öyle yaparsan frekans düşüşü yaşamazsın ve çok ısı düşüşü yaşarsın. faydasını görürsün.Yapacak birsey yok yani değil mi aklımda sıvı metal uygulamak var değer mi sizce
Kesinlikle ben casper kullandım geenl anlamda servis çok kötü değil ama kasa değiştirince ısınma sorunları azaldı ben g770 kullandım ve yaz ayları tam bir ısıtıcıydı evin diğer odaları 30 derece iken diğer odalardan büyük bir odada sıcaklık 33 34 falan oluyor. Özellikle klavye yüzeyi aşırı ısıdan el yakıyordu 96 dereceler fixdi zaten servisi bırakın cihazı ben fabrikaya gönderdim yok sorun yok deyip geri yollandı fakat bu işlemler esnasında kargoda cihazın ekranı kırılmış ve benden para istemişlerdi kutuda vs hasar yok cihaz hasar almaz dediler bende çalışıyordu hatta kutuya koymadan fotoğrafını çekmiştim dedim gönderdim ardından ücretsiz ekran değiştiricez dedi evet deidkleri gibi ekran değişmişti casperın yeni kasaları ne kadar kaliteli bilmem ama eskileri kötüydü.yanlış bilgi verme. casper fabrikasını gezmiş ve casper cihazları bilen biri olarak söylüyorum casper quanta'ya yaptırıyor cihazlarını. monstera göre daha iyi. ama en iyisi değil. ayrıca güncel hangi oyuncu laptobu adı altında satılan bu segmentteki laptop cpuları 90 üstü dereceyi görmüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulayabilirsin ama cihazı sağa sola çok yatırmamaya özen göstermen gerekiyor. taşıyarak kullanıyorsan önermem. taşıyarak kullanıyorsan cihaz altına bi soğutucu almanı öneririm. sıvı metal uygulayacaksan cpu ve gpu çevresindeki mosfetleri, dirençleri vb. bileşenleri kapton bantla iyice kapatman gerekiyor ki akma durumu olursa zarar görmesin. öyle yaparsan frekans düşüşü yaşamazsın ve çok ısı düşüşü yaşarsın. faydasını görürsün.
G770 en çok tutulan kasası ve KRONİK olarak sıkıntısız bi kasaydı ama ısınması çok fazlaydı dediğin gibi ve her cihazda olduğu gibi. Kasa kalitesi bir tık daha iyi olsa o ısıyı hissettirmese çok daha iyi olurdu.Kesinlikle ben casper kullandım geenl anlamda servis çok kötü değil ama kasa değiştirince ısınma sorunları azaldı ben g770 kullandım ve yaz ayları tam bir ısıtıcıydı evin diğer odaları 30 derece iken diğer odalardan büyük bir odada sıcaklık 33 34 falan oluyor. Özellikle klavye yüzeyi aşırı ısıdan el yakıyordu 96 dereceler fixdi zaten servisi bırakın cihazı ben fabrikaya gönderdim yok sorun yok deyip geri yollandı fakat bu işlemler esnasında kargoda cihazın ekranı kırılmış ve benden para istemişlerdi kutuda vs hasar yok cihaz hasar almaz dediler bende çalışıyordu hatta kutuya koymadan fotoğrafını çekmiştim dedim gönderdim ardından ücretsiz ekran değiştiricez dedi evet deidkleri gibi ekran değişmişti casperın yeni kasaları ne kadar kaliteli bilmem ama eskileri kötüydü.
yanlış bilgi verme. casper fabrikasını gezmiş ve casper cihazları bilen biri olarak söylüyorum casper quanta'ya yaptırıyor cihazlarını. monstera göre daha iyi. ama en iyisi değil. ayrıca güncel hangi oyuncu laptobu adı altında satılan bu segmentteki laptop cpuları 90 üstü dereceyi görmüyor?
uygulayabilirsin ama cihazı sağa sola çok yatırmamaya özen göstermen gerekiyor. taşıyarak kullanıyorsan önermem. taşıyarak kullanıyorsan cihaz altına bi soğutucu almanı öneririm. sıvı metal uygulayacaksan cpu ve gpu çevresindeki mosfetleri, dirençleri vb. bileşenleri kapton bantla iyice kapatman gerekiyor ki akma durumu olursa zarar görmesin. öyle yaparsan frekans düşüşü yaşamazsın ve çok ısı düşüşü yaşarsın. faydasını görürsün.
Artık boyle idare edicez dptf ile ilgili bilginiz var mı driverı kurmazsam sorun yaşarmiyım
oyuncu serisi cihazlarda hiçbir zaman clevo ile çalışmadılar. eski modellerde clevolar vardı 2-3 ü geçmedi casperin clevo cihazları. evet ısınıyorlar yapacak bir şey yok keşke monsterda casperde kendi cihazlarını üretse ama daha o kadar büyük bir üretim kapasitesine ve o imkanlara sahip markalar değil maalesef. gigabyte'da clevodan alıyor G5 model laptoplarını muhtemelen en büyük hataları. rica ederim.Quanta yı gördüm şimdi en son clevo ile çalışıyorlardı farklılığı fark etmedim fakat pek farklı bir yere geçmemişler gibi bir taiwanlıdan diğerine ve sıcaklık performansından memnun olmayan çok kişi var. Evet laptoplar çok ısınır bu normaldir ama artık 90 üstü dereceleri çok görmüyor laptop modelleri oyunlarda. %100 stress testlerinde belki görürler ama bu modeli %100 stress testine soksak oyunda 96-97-100 derece olan işlemci kim bilir kaç olucak. Mantık basit arge üretip düzgün kasalar, soğutma sistemleri yapmak lazım. Casper ve monster ikiside kendi argesi olmayan ve başkasından alan kötü markalar hala daha Asus, MSI veya Aorus ile yarışamayacak halde. Ama Quanta bilgisi için teşekkürler.
Dptf driveri kaldirma diye bir konu okudum ordan bi reg dosyası vardı onu indirdim açtım sonra yeniden başlattıktan sonra işlemci 3200 3600 arası gezmeye başladı sıcaklıkları 80 kusurlere geri çekildi ve performansı düzeldi şaşırdım ama işe yaradı gibi oyunda test ettim fps olarak kayıp sorunu kalktıQuanta yı gördüm şimdi en son clevo ile çalışıyorlardı farklılığı fark etmedim fakat pek farklı bir yere geçmemişler gibi bir taiwanlıdan diğerine ve sıcaklık performansından memnun olmayan çok kişi var. Evet laptoplar çok ısınır bu normaldir ama artık 90 üstü dereceleri çok görmüyor laptop modelleri oyunlarda. %100 stress testlerinde belki görürler ama bu modeli %100 stress testine soksak oyunda 96-97-100 derece olan işlemci kim bilir kaç olucak. Mantık basit arge üretip düzgün kasalar, soğutma sistemleri yapmak lazım. Casper ve monster ikiside kendi argesi olmayan ve başkasından alan kötü markalar, hala daha Asus, MSI veya Aorus ile yarışamayacak halde. Ama Quanta bilgisi için teşekkürler.
Neyin driverı ?
Bende de fabrika çıkışı sıvı metal uygulanmış bir laptop var. Soğutucu ile beraber biraz eğimli kullanıyorum. O kadardan sorun olmaz değil mi?yanlış bilgi verme. casper fabrikasını gezmiş ve casper cihazları bilen biri olarak söylüyorum casper quanta'ya yaptırıyor cihazlarını. monstera göre daha iyi. ama en iyisi değil. ayrıca güncel hangi oyuncu laptobu adı altında satılan bu segmentteki laptop cpuları 90 üstü dereceyi görmüyor?
İlginç bu modelin ısınması nadir görülürMesaj otomatik birleştirildi:
Valla 96 97 hatta arada 100 bile gordum anlık daha 2 3 haftalık pc nasıl böyle oluyor anlam veremedim oyuna giriyorum 2 3dk sonra hızı düsüyor sonra 3.2ye sabitleniyor
Vay bunu ilk defa duydum güzel bilgiymişYasarmiyim
Dptf driveri kaldirma diye bir konu okudum ordan bi reg dosyası vardı onu indirdim açtım sonra yeniden başlattıktan sonra işlemci 3200 3600 arası gezmeye başladı sıcaklıkları 80 kusurlere geri çekildi ve performansı düzeldi şaşırdım ama işe yaradı gibi oyunda test ettim fps olarak kayıp sorunu kalktı
Fabrika çıkışlıysa onu düşünerek yapmışlardır sünger gibi bişe koyuyolar çevresine akmasın diyeBende de fabrika çıkışı sıvı metal uygulanmış bir laptop var. Soğutucu ile beraber biraz eğimli kullanıyorum. O kadardan sorun olmaz değil mi?
Derecesini hatırlamıyorum eğimin
İlginç bu modelin ısınması nadir görülür
ama şuda var teknoloji şans işidir sonuçta
Vay bunu ilk defa duydum güzel bilgiymiş
Ne olduğunu bile bilmiyordum
Turbo boostu kapatmayı dene dahada soğuk olur
Valla masaustu alsam alirimda mobil olmasini seviyorum ondaniade et masaüstü al uğraşamazsın bunla