- Bütçe
- 25000
https://www.trendyol.com/casper/exc...131515568?boutiqueId=611183&merchantId=114258
alınır mı? arkadaşlar ciddi bir indirim var laptopta
neden alınmaz hocam gayet güzel özellikleri kasa metal ısınma sorunu ciddi bir şekilde olmaz diye tahmin ediyorumAlınmaz. Acer bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam googleye casper excalibur neden alınmaz yazın anlarsınız. Attığım laptop daha iyidir.neden alınmaz hocam gayet güzel özellikleri kasa metal ısınma sorunu ciddi bir şekilde olmaz diye tahmin ediyorum
Kullandıkları malzeme kötü,ısı borulari vs alt kalite bu nedenle Asus,MSI gibi markalara bakınca ciddi sıcaklık farkları oluşuyor.neden alınmaz hocam gayet güzel özellikleri kasa metal ısınma sorunu ciddi bir şekilde olmaz diye tahmin ediyorum
Bu kasalar metal. G770'deki kasalar dandik.Kullandıkları malzeme kötü,ısı borulari vs alt kalite bu nedenle Asus,MSI gibi markalara bakınca ciddi sıcaklık farkları oluşuyor.
Bence excalibur olan daha mantıklı. Çünkü 11. nesil i7'li.Bu daha mantıklı olur bence
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Casper alınmaz malzeme kalitesi berbatBence excalibur olan daha mantıklı. Çünkü 11. nesil i7'li.
Hocam siz gidip G770'in testlerine bakıp konuşuyorsunuz. G911 ile G770 aynı olabilirmi sizce? Arkadaşın attığı metal kasa. Şimdi casper fanboy diyeceksiniz hayır değilim.Casper alınmaz malzeme kalitesi berbat
Bu kasaların malzeme kalitesi vs. Herşeyi gayet iyi arkadaşım kullanıyor ve hiç bir problem yaşamadı alınabilir fiyatına göre güzel ama bu fiyatlarda i5 12 nesil işlemciler varhttps://www.trendyol.com/casper/exc...131515568?boutiqueId=611183&merchantId=114258
Genellikle ısınma malzeme kalitesi çoğu memnun değil diye biliyorum.Hocam siz gidip G770'in testlerine bakıp konuşuyorsunuz. G911 ile G770 aynı olabilirmi sizce? Arkadaşın attığı metal kasa. Şimdi casper fanboy diyeceksiniz hayır değilim.
Aslında ben de G911 olmadıkça tavsiye etmiyorum. Ama G911'ler bence başarılılar. Çünkü G770'in kasası ile bunun kasası arasında çok fark var.Genellikle ısınma malzeme kalitesi çoğu memnun değil diye biliyorum.
Casper hiç bir ürün tavsiye etmiyorum