Vram de ısı sensörü yok malesefGiriş seviye modellerde VRAM'e soğutucu koymuyorlar zaten. bir şey olacağını sanmıyorum çok merak ediyorsan oyun sırasında VRAM sıcaklıklarına bakabilirsin.
Zaten ısı borularının üstünden geçtiği kısimda var termal pad. Ama diğer ikisine yapacak bir şey yok maalesef. Fazla problem olacağını da zannetmem zaten.Gtx 1650 excalibur marka laptopum var.Termal macun değişimi için açtım içini ama vramlerin üstünde herhangi bi soğutma olmadığını gördüm (açıkta duruyorlar).Fazla ısınırmı bu modelin vramleri,bi sorun oluştururmu?
Bunu kalan ikisinin üstüne koysam faydası veya zararı olurmu ?Zaten ısı borularının üstünden geçtiği kısimda var termal pad. Ama diğer ikisine yapacak bir şey yok maalesef. Fazla problem olacağını da zannetmem zaten.
Laptop kasalarında hava akışı olmadığı için pek faydası olacağını sanmam, bir de yeterli mesafe yoksa alt kapak kapanmayabilirBunu kalan ikisinin üstüne koysam faydası veya zararı olurmu ?
dostum bunlar masaüstü pc için laptop'a olurmu bilmiyorum kapak kapanmayabilirBunu kalan ikisinin üstüne koysam faydası veya zararı olurmu ?
dostum bunlar masaüstü pc için laptop'a olurmu bilmiyoru
Bu şekilde kalsa bi sıkıntı oluştururmu ?vram de bi hız düşüşü olmuyo sabit 4001 mhzdostum bunlar masaüstü pc için laptop'a olurmu bilmiyorum kapak kapanmayabilir
Oluşturacağını sanmıyorum firma bu şekilde satıyorsa bir sıkıntı çıkarmayacağını biliyordur diye düşünüyorumBu şekilde kalsa bi sıkıntı oluştururmu ?vram de bi hız düşüşü olmuyo sabit 4001 mhz
Faydası olabilir zararı olacağını zannetmiyorum. Kasanın içine sığacaksa problem çıkarmaz. Ama bence masrafa gerek yok.Bunu kalan ikisinin üstüne koysam faydası veya zararı olurmu ?