Neler Yeni

Çözüldü✓ Excalibur laptop alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Öztürk
Bütçe
25000
Arkadaşlar dün Abdullah abi instadan bu laptopun indirim story sini attı. Yani internette bir algı var excalibur alınmaz çok ısınıyor, malzemesi çöp, teknik servisi ilgisiz vb. Siz bu konu hakkında bir deneyeminiz var mı? Yani hem bu bilgisayar aynı parçalara sahip diğer PC lere göre daha ucuz gibi geldi bana. İndirim bitmeden bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama pek bir bilgim ve deneyimim de yok yani beni de üzmesini istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim<3.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bu yeni kasasında gördüğüm kadarıyla sıcaklıkla ilgili pek sorun yaşayan yok. Yani diğer markalarda olduğu kadar var tabi. Bence şans verilebilir. Bu bütçede başka 4060lı cihaz yok.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar dün Abdullah abi instadan bu laptopun indirim story sini attı. Yani internette bir algı var excalibur alınmaz çok ısınıyor, malzemesi çöp, teknik servisi ilgisiz vb. Siz bu konu hakkında bir deneyeminiz var mı? Yani hem bu bilgisayar aynı parçalara sahip diğer PC lere göre daha ucuz gibi geldi bana. İndirim bitmeden bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama pek bir bilgim ve deneyimim de yok yani beni de üzmesini istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim<3.
Bu modelle alakalı sıkıntı hiç duymadım ve şunu eklemek isterim
Malzemesi çöp değil kasanın ısınıp ısınmaması için bu model için bir şey diyemem
Teknik servisi test etmedim bilemiyorum
Bu alınabilir kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik servisi hakkında bilgisi olan bizi bi aydınlatabilir mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Aa
Anladım teşekkür ederim
teknik servis çöp değil bu arada pandemi döneminde kardeşime casper laptop almıştık ölü pixel vardi ertesi gun garantiye yolladım 1 hafta sonra ekranını değiştirip yolladılar en azından benim deneyimim bu yönde

Top Bottom