Mediamart çalışanı bunu alacağına casper excalibur al dedi ne diyorsunuz attığım linkteki bilgisayar güzel mi fiyatına göre
Sebepini anlatırmıns laptoplarla ilgili pek bilgim yoktacasper excalibur alinmaz
kalitesiz malzeme kullanıyorlar ama fiyat olarak daha uygun. yine iyi kullanırsan 4 5 yıl gider. Casper almıştım 4 yılın sonunda hurda oldu.
Mediamart çalışanı bunu alacağına casper excalibur al dedi ne diyorsunuz attığım linkteki bilgisayar güzel mi fiyatına göre
Peki üstteki nasıl asuskalitesiz malzeme kullanıyorlar ama fiyat olarak daha uygun. yine iyi kullanırsan 4 5 yıl gider. Casper almıştım 4 yılın sonunda hurda oldu.
Hocam casper ve excalibur un genelde malzeme kalitesi ve soğutmasına iyi denmiyor ama kesin bilgim yok bende eski bi tane casper laptop vardı tekrardan kullanmaya başlayınca hem menteşesi gittiydi hemde bilgisayarı açmak için her seferinde ramlerin yerini değiştirmen gerekiyordu ama artık hakkın rahmetine kavuştu
Asus üzmez ama tabi teknoloji şans meselesi Özellikleri gayet güzel gözüküyor.Peki üstteki nasıl asus
Anladım teşekkürlerHocam casper ve excalibur un genelde malzeme kalitesi ve soğutmasına iyi denmiyor ama kesin bilgim yok bende eski bi tane casper laptop vardı tekrardan kullanmaya başlayınca hem menteşesi gittiydi hemde bilgisayarı açmak için her seferinde ramlerin yerini değiştirmen gerekiyordu ama artık hakkın rahmetine kavuştu
Teşekkürler eyvallahAsus üzmez ama tabi teknoloji şans meselesi Özellikleri gayet güzel gözüküyor.
Adam öyle bi anlattıki kendi üretiyor sanki ikna ediyodu beniteknoloji mağazalarında adam akıllı bir şey tavsiye edeni görmedim zaten
Bunları derken hangisiniExcalibur casper
bunları zorda kalmadıkça alma
Excalibur ,casper, monster bunlar da oyun pc si ama malzeme kalitesi soğutması iyi değilBunları derken hangisini
Monster clevo kasa olmayan dıșında iyi aslında.Excalibur ,casper, monster bunlar da oyun pc si ama malzeme kalitesi soğutması iyi değil