OZAN J 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 636 Dahası Reaksiyon skoru 258 İsim OZAN TANKUŞ 19 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Elimde önceden tuttuğum bir excel var. Şifresini basit bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum ama değilmiş. Herşeyi denedim. Bilgisayarda kırmak için ne yapabiliriz ?
Arkadaşlar merhaba, Elimde önceden tuttuğum bir excel var. Şifresini basit bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum ama değilmiş. Herşeyi denedim. Bilgisayarda kırmak için ne yapabiliriz ?
SimonGhost 80+ Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 352 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Ghost Rilley İlgilendiği Kategoriler Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis 19 Ocak 2024 #2 Kırmak çok mümkün değil gibi. Libreoffice deneyebilirsin
OZAN J 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 636 Dahası Reaksiyon skoru 258 İsim OZAN TANKUŞ 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SimonGhost yazmış: Kırmak çok mümkün değil gibi. Libreoffice deneyebilirsin Devamı için tıklayın... zipleyip denedim ama hata veriyor yemiyor. Eski versiyonlarında oluyormuş. Bakacağım. Teşekkürler.
SimonGhost yazmış: Kırmak çok mümkün değil gibi. Libreoffice deneyebilirsin Devamı için tıklayın... zipleyip denedim ama hata veriyor yemiyor. Eski versiyonlarında oluyormuş. Bakacağım. Teşekkürler.