Neler Yeni

Exem Shop güvenilir mi?

Jagger IV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aykut Koçal
Arkadaşlar Instagram'da reklam olarak çıktı kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar ve yorumlar çok iyi gözüküyor akıllı LED şerit almayı düşünüyorum monitör için ama fiyatı garibime gitti. 24 inç için olan fiyatı 1250 TL ve yorumlardaki videolar olsun bana gösterdikleri videolar olsun bölgesel aydınlatması da bir hayli iyi aynı Philips ambilight gibi. Ürünün ucuz olmasını yurt dışından gelmesine ve depo maliyetlerine falan bağlıyorlar ama emin olamadım. Hatta videolarından birini beğendiğimden dolayı özelden yazdılar işte bilgi almak ister misiniz tarzı. Link şu

Instagram hesapları da bu

Konuyu biraz hortlatıyorum ama ben 06.12.2024 tarihinde satın aldım ürünü ve 19.12.2024 tarihinde elime ulaştı. İki gündür deneyimlerime dayanarak hoşuma gittiğini ve ücretinin hakkını verdiğini söyleyebilirim. Satıcı arkadaş da çok güzel ilgilendi, ona da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Sonuç olarak evet güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Konuyu biraz hortlatıyorum ama ben 06.12.2024 tarihinde satın aldım ürünü ve 19.12.2024 tarihinde elime ulaştı. İki gündür deneyimlerime dayanarak hoşuma gittiğini ve ücretinin hakkını verdiğini söyleyebilirim. Satıcı arkadaş da çok güzel ilgilendi, ona da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Sonuç olarak evet güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.
sağolun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332
Üyeler
163,471
Son üye
gökhanx11
Top Bottom