EY PRO TR 80+ Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Efe Yılmaz 22 Temmuz 2024 #1 yaklaşık 40gb lik klip dosyasında bazılarını silcektim, videoları açarken bazen explorer yanıt vermiyor (5 saniyeliğine). Bu yüksek gb olduğu için midir yoksa bir şey var mıdır ? Sistemim iyi
yaklaşık 40gb lik klip dosyasında bazılarını silcektim, videoları açarken bazen explorer yanıt vermiyor (5 saniyeliğine). Bu yüksek gb olduğu için midir yoksa bir şey var mıdır ? Sistemim iyi
Erwin Pasha 80+ Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Kaan Kaygısuz 22 Temmuz 2024 #2 Windows'un en büyük problemlerinden biri. Sisteminizde bir problem yok.
EY PRO TR 80+ Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Efe Yılmaz 22 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erwin Pasha yazmış: Windows'un en büyük problemlerinden biri. Sisteminizde bir problem yok. Devamı için tıklayın... normal bir şey yani
Erwin Pasha yazmış: Windows'un en büyük problemlerinden biri. Sisteminizde bir problem yok. Devamı için tıklayın... normal bir şey yani
Erwin Pasha 80+ Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Kaan Kaygısuz 22 Temmuz 2024 #4 EY PRO TR yazmış: normal bir şey yani Devamı için tıklayın... Evet. Benim bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen dosya gezgininin yanıt vermediği bir çok durum yaşadım. Özellikle çok yüksek GB'lı dosyalarda.
EY PRO TR yazmış: normal bir şey yani Devamı için tıklayın... Evet. Benim bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen dosya gezgininin yanıt vermediği bir çok durum yaşadım. Özellikle çok yüksek GB'lı dosyalarda.