T tzob 80+ Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 396 Reaksiyon skoru 54 10 Aralık 2023 #1 Win 10 home kullanıyorum ve dosya gezginini açıp indirilenlere tıkladığımda dosya gezgini yanıt vermiyor. Not. sadece indirilenlerde oluyor
Win 10 home kullanıyorum ve dosya gezginini açıp indirilenlere tıkladığımda dosya gezgini yanıt vermiyor. Not. sadece indirilenlerde oluyor
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 872 Reaksiyon skoru 432 10 Aralık 2023 #2 Çok yüksek boyutlu dosyalar varsa indirilenler klasöründe yapabilir
T tzob 80+ Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 396 Reaksiyon skoru 54 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 man a man yazmış: Çok yüksek boyutlu dosyalar varsa indirilenler klasöründe yapabilir Devamı için tıklayın... ya yeni bir rar indirdim ismi random olsun diye wwwwwwwww gibi bişey yaptım sonradan bu oldu nasıl düzeltebilirim indirilenleri
man a man yazmış: Çok yüksek boyutlu dosyalar varsa indirilenler klasöründe yapabilir Devamı için tıklayın... ya yeni bir rar indirdim ismi random olsun diye wwwwwwwww gibi bişey yaptım sonradan bu oldu nasıl düzeltebilirim indirilenleri