Neler Yeni

Expo yapınca mavi ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Gökhan Ünal

Ekler

• 1.png
    1.png
    40.1 KB · Hit: 24
  • 2.png
    2.png
    35.7 KB · Hit: 25
  • 3.png
    3.png
    42.8 KB · Hit: 24
  • 4.png
    4.png
    42.7 KB · Hit: 26

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,939
İsim
Emre Zengin
Bir BIOS sıfırlaması yapalım. En düşük değer 4800 MHz olması gerekirdi.
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra anakartının arkasında CLRTC yazan butona 5-10 saniye basılı tut. Ondan sonra RAM'leri geri takıp sistemi çalıştır bakalım.
Ekran görüntüsü 2024-03-30 002739.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Gökhan Ünal
Bir BIOS sıfırlaması yapalım. En düşük değer 4800 MHz olması gerekirdi.
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra anakartının arkasında CLRTC yazan butona 5-10 saniye basılı tut. Ondan sonra RAM'leri geri takıp sistemi çalıştır bakalım.
Alıntıyı görüntüle
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam yarın deneyip yorum yapacağım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam yarın deneyip yorum yapacağım
Büyük ihtimal yapamam edemem hasar veririm gibi düşündün değil mi saate geç oldu bir yandan hakkın var ama buradaki insanlar bir an önce sana yardım edip hevesin kursağında kalmamasını istiyor bir şey olduğunda hiç çekinme açık açık söyle bilmemek gülünç değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Gökhan Ünal
Büyük ihtimal yapamam edemem hasar veririm gibi düşündün değil mi saate geç oldu bir yandan hakkın var ama buradaki insanlar bir an önce sana yardım edip hevesin kursağında kalmamasını istiyor bir şey olduğunda hiç çekinme açık açık söyle bilmemek gülünç değildir.
Yok dediğiniz doğru çok bilgim yok bu konuda ondan foruma açtım Allah razı olsun ilgileniyorsunuz ev ortamı şuan müsait değil ve sabah 7 de ise gideceğim ondan yarın öğleden sonra iş dönüşü gündüz gözüyle yapmak daha sağlıklı olacak diye

Top Bottom