🔥İndirim 🔥🔥🔥 Exvega Andromeda 2024 Kumaş Oyuncu Koltuğu 🔥🔥🔥6750₺

hocam bu linkleri atmak yasak mı bilmiyorum ama izlediğim videolar bunlardı yorumları okursanız zaten yazan yazmış

Koltuk iyi de sanırım magaza çok kötü musteri hizmetleri felan baya kötü sanırım. Yorumlarda hep öyle seyler yazıyor. İlgilenmediler felan yazmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kararsızım ya

Koltuk iyi de sanırım magaza çok kötü musteri hizmetleri felan baya kötü sanırım. Yorumlarda hep öyle seyler yazıyor. İlgilenmediler felan yazmışlar

Kararsızım ya
Bende çok kararsız kaldım, öte yandan xdrive tarsus çıkmış ofis koltuğu. O koltukta çok fena cezbediyor beni

birkaç ay önce 5999'a düşmüştü. Açıkçası fotoğraflardaki gibi bir ürün gelmeyecek, daha küçük gelecek. Mağazaları gezip test etmeden koltuk almayın.
Şu an Xdrive Altay modeline yakın performans veren bir koltuk arıyorum. Birkaç aydır koltuk kovalayan birisi olarak en beğendiğim ve en rahat bulduğum koltuk Altay modeli fakat fiyatı nereden baksan 3x daha pahalı.

Neden reis ? Almayalım mı cidden

3 taksit de yaptım nerdeyse alcam
Üstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basit

Üstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basit
Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedim

birkaç ay önce 5999'a düşmüştü. Açıkçası fotoğraflardaki gibi bir ürün gelmeyecek, daha küçük gelecek. Mağazaları gezip test etmeden koltuk almayın.
Şu an Xdrive Altay modeline yakın performans veren bir koltuk arıyorum. Birkaç aydır koltuk kovalayan birisi olarak en beğendiğim ve en rahat bulduğum koltuk Altay modeli fakat fiyatı nereden baksan 3x daha pahalı.
X drive tarsus nasıl ?

Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedim

X drive tarsus nasıl ?
Tarsus da güzel, şu an benzeri bir ofis koltuğu kullanıyorum, Ikea'dan almıştım. 8 Yılın sonunda file kısmı esnediği için ilk günkü sertliğini kaybediyor. O yüzden sadece file, arkasında destek olmayan koltuk almayın bence, zamanla arkası içine çöküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri