paçaçorbası
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
hocam bu linkleri atmak yasak mı bilmiyorum ama izlediğim videolar bunlardı yorumları okursanız zaten yazan yazmış
Bende çok kararsız kaldım, öte yandan xdrive tarsus çıkmış ofis koltuğu. O koltukta çok fena cezbediyor beniKoltuk iyi de sanırım magaza çok kötü musteri hizmetleri felan baya kötü sanırım. Yorumlarda hep öyle seyler yazıyor. İlgilenmediler felan yazmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kararsızım ya
kupon kodu tükenmişExvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
FINAL150 kodu ile 6600₺
O iyi mi ki ?Bende çok kararsız kaldım, öte yandan xdrive tarsus çıkmış ofis koltuğu. O koltukta çok fena cezbediyor beni
Hoşuma gitti açıkçası, ofis koltuğu uzun süreli oturmalarda daha iyi diyorlar ondan bakıyordumO iyi mi ki ?
Amazonda son 1 stok kalmış 5500tl
Sakın almayın rezalet bir ürünExvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
FINAL150 kodu ile 6600₺
Neden reis ? Almayalım mı ciddenSakın almayın rezalet bir ürün
Üstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basitNeden reis ? Almayalım mı cidden
3 taksit de yaptım nerdeyse alcam
Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedimÜstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basit
X drive tarsus nasıl ?birkaç ay önce 5999'a düşmüştü. Açıkçası fotoğraflardaki gibi bir ürün gelmeyecek, daha küçük gelecek. Mağazaları gezip test etmeden koltuk almayın.
Şu an Xdrive Altay modeline yakın performans veren bir koltuk arıyorum. Birkaç aydır koltuk kovalayan birisi olarak en beğendiğim ve en rahat bulduğum koltuk Altay modeli fakat fiyatı nereden baksan 3x daha pahalı.
Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedim
X drive tarsus nasıl ?