Neler Yeni

ExVega Vesta alınır mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar lanet ettim artık param yok ve yakın zamanda diğer önereceğiniz hawk ve xdrive gibi koltuklara da zam geldi alamıyorum hiçbirini. ExVega'nın genel kargo süreleri ve gelen malın hasarlı gelmesi ile ilgili çok şikayet var farkındayım ama artık başka bir şeye param yetmiyor. Beni en çok geren plastik ayaklık çünkü bir önceki sandalyem ordan kırılmıştı. 76 kiloyum ve en azından birkaç sene kullanmak istiyorum. Bunu almazsam öbür seçeneğim mutfak sandalyesi. Derseniz gerçekten elini bile sürmemelisin o zaman bir şey almayacağım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bütçe kaç? Hawklar Amazonda 2.5tu daha yeni.
O Vesta modeli de yeni galiba ama hoş gibi. Evimin yakınında mağazası aklıma yatıyor da üşeniyorum ben de

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O Vesta modeli de yeni galiba ama hoş gibi. Evimin yakınında mağazası aklıma yatıyor da üşeniyorum ben de
2.7 oldular bütçe 2.500 dü ama yani birkaç masraf daha çıktı oldu 2.300 ve o paraya da bir şey yok. Ankarada vardı sanki bir mağzası, İstanbulda yoksa sadece ordaysa rica etsem bakabilir misin? İkimizi de kurtar sandalye bakmak denen bu illetten
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.7 oldular bütçe 2.500 dü ama yani birkaç masraf daha çıktı oldu 2.300 ve o paraya da bir şey yok. Ankarada vardı sanki bir mağzası, İstanbulda yoksa sadece ordaysa rica etsem bakabilir misin? İkimizi de kurtar sandalye bakmak denen bu illetten
aslında vesta'da kol yastığı yok bunu çözmek için 150 liraya da hawk kol yastıkları alınsa tadından yenmez

Şimdi baktım İstanbuldaymış ama bana 2 saat uzak. Giderim dersen gitmem de çok zamanım yok eğer gitmeyeceksen söyle ben perşembe gibi giderim ama yol beni yer.

Son düzenleme:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

aslında vesta'da kol yastığı yok bunu çözmek için 150 liraya da hawk kol yastıkları alınsa tadından yenmez

Şimdi baktım İstanbuldaymış ama bana 2 saat uzak. Giderim dersen gitmem de çok zamanım yok eğer gitmeyeceksen söyle ben perşembe gibi giderim ama yol beni yer.
Çalışıyorum dostum zaman hiç yok ya

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Etiketlersen güzel olur bekliyorum
Knk... Kötüler bence. Vesta zaten çok kötü, sırtında hiç sünger yok oturması hiç rahat hissettirmiyor. Andromeda'yı da denedim ama yok benim için bir tık fazla yumuşaktı ve sıkı değildi. Benim tavsiyem HAWK alacak kadar para biriktirene kadar bir şey alma. Ben öyle yapacağım ama istersen kendin de dene belki sana o kadar kötü gelmez.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Knk... Kötüler bence. Vesta zaten çok kötü, sırtında hiç sünger yok oturması hiç rahat hissettirmiyor. Andromeda'yı da denedim ama yok benim için bir tık fazla yumuşaktı ve sıkı değildi. Benim tavsiyem HAWK alacak kadar para biriktirene kadar bir şey alma. Ben öyle yapacağım ama istersen kendin de dene belki sana o kadar kötü gelmez.
Arkadaşım Hawk aldı acayip güzel diyor. Ben de denemiştim ve konforu iyiydi. En iyisi Hawk almak olacak

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular