Neler Yeni

Exxen hakkında sorum var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Bir sorum var.
Exxen aldım 7 günlük ücretsiz deneme var kart bilgilerini vs. girdim 7 gün sonra çekecekmiş parayı galiba. Sorum : bu 7 günden sonra para çektiğinde sıfırdan 30 gün olarak mı satın alıyor yoksa o 7 günü de sayıp 23 gün mü devam ediyor?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
0 dan sayar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Bir sorum var.
Exxen aldım 7 günlük ücretsiz deneme var kart bilgilerini vs. girdim 7 gün sonra çekecekmiş parayı galiba. Sorum : bu 7 günden sonra para çektiğinde sıfırdan 30 gün olarak mı satın alıyor yoksa o 7 günü de sayıp 23 gün mü devam ediyor?
0'dan sayar. Exxen de 1 hafta takılmak, o platformdan nefret etmeme yetti. Ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. Hayır, geçilmiyor da 1 tane de değil, arka arkaya 3 tane reklam gösteriyor 😡😡

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
7 gün size ücretsiz olarak tanınan hak sıfırlanıp 1 aylık şekilde yenilenir eğer yenilenmesini istemiyorsanız, ayarlara girip kart bilgilerinizi silebilirisiniz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
7 gün size ücretsiz olarak tanınan hak sıfırlanıp 1 aylık şekilde yenilenir eğer yenilenmesini istemiyorsanız, ayarlara girip kart bilgilerinizi silebilirisiniz.
Onu yapmasına gerek yok. Ayarlara gidince aboneliğimi iptal et yazısına tıklaması yeterli.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
7 gün beleş 30 gü sıfırdan ben ilk çıktığından 1 ay almıştım para israfı git dizi paldan izle zaten çok az şey var 5. Gün izleyecek bir şey kalmadı ayrıca iptal ettiğinde diyelimki 25. Günde 5 gün daha kullanıyorsun 30. Gün dolunca kapanıyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0'dan sayar. Exxen de 1 hafta takılmak, o platformdan nefret etmeme yetti. Ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. Hayır, geçilmiyor da 1 tane de değil, arka arkaya 3 tane reklam gösteriyor 😡😡
Ben ona çok takılmadım çok fazla rahatsız etmedi beni ilk aylık reklamlı alayım ne olacak dedim beğenmezsem reklamsız alırım dedim. reklamlı alırım herhalde çok da rahatsız edici değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,715
Son üye
suleymanhmett
Top Bottom