Exxen hakkında sorum var

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Bir sorum var.
Exxen aldım 7 günlük ücretsiz deneme var kart bilgilerini vs. girdim 7 gün sonra çekecekmiş parayı galiba. Sorum : bu 7 günden sonra para çektiğinde sıfırdan 30 gün olarak mı satın alıyor yoksa o 7 günü de sayıp 23 gün mü devam ediyor?

0 dan sayar

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Bir sorum var.
Exxen aldım 7 günlük ücretsiz deneme var kart bilgilerini vs. girdim 7 gün sonra çekecekmiş parayı galiba. Sorum : bu 7 günden sonra para çektiğinde sıfırdan 30 gün olarak mı satın alıyor yoksa o 7 günü de sayıp 23 gün mü devam ediyor?
0'dan sayar. Exxen de 1 hafta takılmak, o platformdan nefret etmeme yetti. Ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. Hayır, geçilmiyor da 1 tane de değil, arka arkaya 3 tane reklam gösteriyor 😡😡

7 gün size ücretsiz olarak tanınan hak sıfırlanıp 1 aylık şekilde yenilenir eğer yenilenmesini istemiyorsanız, ayarlara girip kart bilgilerinizi silebilirisiniz.

7 gün size ücretsiz olarak tanınan hak sıfırlanıp 1 aylık şekilde yenilenir eğer yenilenmesini istemiyorsanız, ayarlara girip kart bilgilerinizi silebilirisiniz.
Onu yapmasına gerek yok. Ayarlara gidince aboneliğimi iptal et yazısına tıklaması yeterli.

7 gün beleş 30 gü sıfırdan ben ilk çıktığından 1 ay almıştım para israfı git dizi paldan izle zaten çok az şey var 5. Gün izleyecek bir şey kalmadı ayrıca iptal ettiğinde diyelimki 25. Günde 5 gün daha kullanıyorsun 30. Gün dolunca kapanıyor

0'dan sayar. Exxen de 1 hafta takılmak, o platformdan nefret etmeme yetti. Ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. Hayır, geçilmiyor da 1 tane de değil, arka arkaya 3 tane reklam gösteriyor 😡😡
Ben ona çok takılmadım çok fazla rahatsız etmedi beni ilk aylık reklamlı alayım ne olacak dedim beğenmezsem reklamsız alırım dedim. reklamlı alırım herhalde çok da rahatsız edici değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,353
Üyeler
184,434
Son üye
bar4nnk
Geri