Neler Yeni

Exxen inceleme{bence almayın]

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
7 günlük aldım 3 dizi sardı spor paketini aldım bi kere bi maç izliyemedim onu soyluyeyım çünkü platform hem çöküyo hemde reklam çıkıp duruyo müşteri hizmetleri vasat 3 dizi sardı ölüm zamanı,gibi,bir de bi kore dizisi insan bi dublaj yapar arkadaş tv de çalışmıyo hdmi yla bağla diyo hdmi yoksa ben napcam üyeliklere zam gelir bence 30 lira veya 60 lira değermi derseniz değmez beyler
içerik yok bu arada

Farway

80+ Silver
Kişiden kişiye göre değişir,katarsis izlemeyi seven vardır mesela ben konuşanlar'a bayılıyordum ama gidip o ses türkiye için para vermem.Uygulama konusunda haklısın baya kötü ben chrome kullanıyordum. Biraz daha güzel dizi ve içerikler gelip şu uygulama işide düzeltilse bence mis gibi iş olur.

şahin doğan

80+ Platinum
günaydın kral uyanda balığa gidelim, exxen çıkalı yıllar oldu herkes ne olduğunu biliyordur herhalde.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
7 günlük aldım 3 dizi sardı spor paketini aldım bi kere bi maç izliyemedim onu soyluyeyım çünkü platform hem çöküyo hemde reklam çıkıp duruyo müşteri hizmetleri vasat 3 dizi sardı ölüm zamanı,gibi,bir de bi kore dizisi insan bi dublaj yapar arkadaş tv de çalışmıyo hdmi yla bağla diyo hdmi yoksa ben napcam üyeliklere zam gelir bence 30 lira veya 60 lira değermi derseniz değmez beyler
içerik yok bu arada
knkm sadece gibi izlenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,987
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom