Exynos işlemciler eskisine göre daha iyi durumda mı?

jeyav

80+
Reaksiyon skoru
41
kuzenim telefon bakıyordu ve s24fe almayı düşünüyor ve işlemcisi exynos. eskiden exynos işlemciler birkaç sene içinde zorlanmaya başlıyordu ama son zamanlarda gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bu işlemcileri geliştirmişler, düzeltmişler. kullanan var mı, gerçekten öyle mi?

Genel kullanım içinse hiçbir şekilde hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum exynosları bayağı iyileştirdiler tabii ki oyun performansı olarak rakibi olan Snapdragonun optimizasyonu biraz daha iyi ama exynoslar kötü denilmez 8 gen 2'den daha iyi çoğunlukla f/p'ın hakkını veren bir cihaz

Eskisi gibi değil artık daha iyi hocam heleki bahsettiğin s24fe gibi bir cihazdaki exynos çok daha iyi.

kuzenim telefon bakıyordu ve s24fe almayı düşünüyor ve işlemcisi exynos. eskiden exynos işlemciler birkaç sene içinde zorlanmaya başlıyordu ama son zamanlarda gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bu işlemcileri geliştirmişler, düzeltmişler. kullanan var mı, gerçekten öyle mi?
S23fe de uygulama açılmama uygulama kapanma gibi sorunlar var ısınma felan yok oyun oynanmıyor

Genel kullanım içinse hiçbir şekilde hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum exynosları bayağı iyileştirdiler tabii ki oyun performansı olarak rakibi olan Snapdragonun optimizasyonu biraz daha iyi ama exynoslar kötü denilmez 8 gen 2'den daha iyi çoğunlukla f/p'ın hakkını veren bir cihaz
snapdragon olması benim de tercihimdi ama 24 serisinde hiç kullanılmamış sanırım ve üst modele geçince de bütçe artması gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23fe de uygulama açılmama uygulama kapanma gibi sorunlar var ısınma felan yok oyun oynanmıyor
uygulama sorunları tam olarak nasıl oluyor? one ui kaynaklı mı

Yeni seri Exynos işlemciler oldukça gelişti , eskisi gibi kötü değiller, alınabilir kıvama geldiler. Hatta Samsung yeni seri Exynos işlemciler de 2 nm üretim sürecine geçiyor.

snapdragon olması benim de tercihimdi ama 24 serisinde hiç kullanılmamış sanırım ve üst modele geçince de bütçe artması gerekiyor

Instagrama giriyorsun siyah ekranda kalıyor yeniden başlatana kadar düzelmiyor
Veya reelse bakıyorsun aniden siyah veya Beyaz ekran geliyor bazen çık gir yapınca düzeliyor bazense yeniden başlatmak gerekiyor işlemciden kaynaklı mı bilmiyorum ama exynos kullanıyor

33kya butceyi cikartabiliyorsaniz honor 400 pro 12/512 dusunun derim.

Geri