Neler Yeni

Eylül ayındaki vergi inidiriminden sonra durum ne olur?

Cracken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail Avcı
Arkadaşlar çoğunuz biliyordur ki şu anda teknolojik ürünlere %50 gümrük vergisi uygulanıyor.
Ben de bir miktar para biriktirip istediğim ürünleri alma peşindeyim. Sizlere sorum şu olacak; Eylül ayı itibari ile bu gümrük vergisi tekrardan %20 ye çekilecekmiş. Bu durumda itopya vb. sitelerdeki ürünlerde fiyatlarda indirim olur mu? yoksa şu anki mevcut fiyatlarla satış devam mı eder?
Lütfen polemik yaratıcı yorumlar atmayın :)

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Gümrük vergisinden alıcılar faydalanıyor müşterilerin yararlanacağını düşünmüyorum

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eylül ayına kadar virüs tekrar baş göstermez stoklar artar ve piyasa tekrar canlanır ise fiyatlar biraz daha düşecektir.Ama o zaman dolar ne olur,vergiler ne olur bilinmez gümrük vergisi gider ''A'' vergisi gelir,''A'' vergisi gider ''B'' vergisi gelir.
Ama şimdiki fiyatlar ile eylül ayındaki fiyatlar arasında çok uçuk bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.

Cracken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eylül ayına kadar virüs tekrar baş göstermez stoklar artar ve piyasa tekrar canlanır ise fiyatlar biraz daha düşecektir.Ama o zaman dolar ne olur,vergiler ne olur bilinmez gümrük vergisi gider ''A'' vergisi gelir,''A'' vergisi gider ''B'' vergisi gelir.
Ama şimdiki fiyatlar ile eylül ayındaki fiyatlar arasında çok uçuk bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.
Bence vergi indiriminin ardından ülkedeki genel ekonomik durumdan kaynaklı insanların satın alması için daha cazip fiyatlar sunulur gibime geliyor. Umarım hislerim doğru çıkar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,277
Üyeler
168,274
Son üye
ramazansal
Top Bottom