kesin bir şey söylenemezBeyler bir laptop modeline bakıyorum acele etmek istemiyorum ama sizce Eylül ayında fiyatlar artar mı?
Kur da çok düşecek gibi değil de şu anda alırsam biraz zorlayacakHiç belli olmaz ama büyük ihtimalle artar Kura bağlı
Aynen 3060lı bir cihaz baktığım şu anda 32K gibi bir fiyatı varBuna bilemeyiz hocam, dolar kuru arttıkça laptopların fiyatlarıda yükselecektir ne yazık ki. Mesela 1.5 ay önce 20K'ya Max-P 3060 cihaz alırken şimdi 3060 cihaz alamıyorsunuz yani durumumuz inanılmaz kötü.
T7 v20.4 25K hocam TongFang kasa ve bir sıkıntısı yok aklınızda bulunsun. 130W 3060, I7 11800H.Kur da çok düşecek gibi değil de şu anda alırsam biraz zorlayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen 3060lı bir cihaz baktığım şu anda 32K gibi bir fiyatı var
Hocam monster almayı düşünmüyorum biraz şans işi sorun çıkarıyor birçok kişideT7 v20.4 25K hocam TongFang kasa ve bir sıkıntısı yok aklınızda bulunsun. 130W 3060, I7 11800H.
TongFang kasalar şans işi değil hocam o dediğiniz Abra Clevo kasalar için geçerli size bir konu bırakayım okuyun ön yargılarınız anında düşer. https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-tulpar-t7-v20-4-alinir-mi.595559/page-5Hocam monster almayı düşünmüyorum biraz şans işi sorun çıkarıyor birçok kişide
Her şeye zam geliyor sen düşün.Beyler bir laptop modeline bakıyorum acele etmek istemiyorum ama sizce Eylül ayında fiyatlar artar mı?
Cihaz zaten 3-4 ay önce yurt dışında satışa çıktı yeni modellerin çıkıp buraya gelmesi uzun sürebiliryine bir şeyler çıkarıp düşüreceklerdir.