Neler Yeni

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O durum belgesine ulaştım fakat üstünde başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. Sadece babamın tcsi doğum yeri ana baba ismi ve AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, ASKERLİK HİZMETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR. Yazıyor fakat başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. askerlik borçlanma başvurusu yaparken başlangıç ve bitiş tarihi istiyor.
Bu muhabbet ilk açıldıgında benim peder borçlanma başvurusu yapıp kredi çekerek yatırmıştı. Durum belgesini ben de denedim şimdi hiç bilgi yer almıyor. Şubeyi arayarak öğrenebilirsiniz sanırım onu.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Bu muhabbet ilk açıldıgında benim peder borçlanma başvurusu yapıp kredi çekerek yatırmıştı. Durum belgesini ben de denedim şimdi hiç bilgi yer almıyor. Şubeyi arayarak öğrenebilirsiniz sanırım onu.
Hangi şubeyi arayım peki? olmadı ben bu belgeyide çıktı çıkarıp sgkya gidip ordan öğrenmeye çalışabilirim. Fakat çok sıra olur tahminimce.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hangi şubeyi arayım peki? olmadı ben bu belgeyide çıktı çıkarıp sgkya gidip ordan öğrenmeye çalışabilirim. Fakat çok sıra olur tahminimce.
İlk bulunduğunuz ilçedeki şubeyi arayın. Orası zaten yönlendiricektir veya cevabı vericektir.
2. seçenekte askerlik nerede yapıldıysa o şubeyi aramak.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Peki başvuruyu yılbaşından önce halletim diyelim. Fakat başvuru yılbaşından sonra kabul edildi diyelim. Zamdan etkilenirmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom