Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Avrupada Toplatılıyor.

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,093
Avrupa Birliği, Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini, içerisinde yasaklı 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehit (BMHCA) maddeleri tespiti nedeniyle toplatma kararı aldı. Bu maddelerin üreme sistemine ve doğacak çocuğa zarar verdiği, cilt hassasiyetine neden olduğu belirtildi.
Kaynak

Firmadan Gelen Açıklama

Toplatılan Ürünleri Görseli

1726403060750.png

Son düzenleme:
litrelik limon kolonyası alınır mı?

Sonra Millet Neden Yerli Kullamayor İşte Cevap Ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

avrupa'ya ihracat edilmese ürünler bu durumdan kim haberi olur bizim ülkede daha neler vardır kesin

selin kolonya adamdır

Sonra Millet Neden Yerli Kullamayor İşte Cevap Ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

avrupa'ya ihracat edilmese ürünler bu durumdan kim haberi olur bizim ülkede daha neler vardır kesin
Geçen Beypazarı sodasınada buna benzer bir haber çıktıydı sonra aslı çıktı olayın. Bakalım bu haberin sonu nasıl olacak. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.

Geçen Beypazarı sodasınada buna benzer bir haber çıktıydı sonra aslı çıktı olayın. Bakalım bu haberin sonu nasıl olacak. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.

Amazon ürünleri iade edin diye mesaj bile atmış daha ne olacak sence?

Ekler

• IMG_7386.png
    IMG_7386.png
    503.2 KB · Hit: 74
  • IMG_7387.png
    IMG_7387.png
    511.8 KB · Hit: 77
Amazon ürünleri iade edin diye mesaj bile atmış daha ne olacak sence?
En son geçen hafta mandalinalı sabun almıştım her hangi bir mail ya da mesaj yok ürün sayfasında da bir uyarı göremedim bu ss leri sen mi çektin yoksa internetten mi aldın ? Çünkü bende her hangi bir uyarı falan yok.
Hak veriyorum ama o deyimin anlamı farklıydı sanki :D
Niye yav tam olarak uyumlu bir deyim değil mi ?
Beypazarı sodalarına direkt olarak aha kötüymüş bırakalım deseydik yanılmıştık.
Meselenin aslını bilmeden hüküm vermemek lazım anlamına gelmiyor mu bu deyim. Ben mi yanlış biliyorum ?:)

Bu arada bu markanın ilk defa sırf denemek için sıvı sabununu aldım onu da balık tutarken falan kullanmak için belki kötü kokuyu giderir diye. Yani öyle kullandığım bir marka değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri