Neler Yeni

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED VGA ışığı sönmüyor

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Dostlar hatırlısıyla bir pc topladık fakat resimdeki gibi vga ışığı sönmüyor ve ekranda görüntü yok. İlk açtığımda birkaç saniye cpu ışığı yanıyor sonra sönüyor ve vga ışığı yanmaya başlıyor. Monitör sağlam kablo da sağlam tüm parçalar sıfır zaten pc içinde windows bile yüklü değil. Ekran kartı henüz gelmedi ben de anakarta bağladım hdmi kablosunu. İşlemci r5 5600x. Sorun ne olabilir saatlerdir araştırıyorum bulamadım. En ufak yorumunuzun bile yardımı dokunabilir. Teşekkürler.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 105
Son düzenleme:

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Dostlar hatırlısıyla bir pc topladık fakat resimdeki gibi vga ışığı sönmüyor ve ekranda görüntü yok. İlk açtığımda birkaç saniye cpu ışığı yanıyor sonra sönüyor ve vga ışığı yanmaya başlıyor. Monitör sağlam kablo da sağlam tüm parçalar sıfır zaten pc içinde windows bile yüklü değil. Ekran kartı henüz gelmedi ben de anakarta bağladım hdmi kablosunu. İşlemci r5 5600x. Sorun ne olabilir saatlerdir araştırıyorum bulamadım. En ufak yorumunuzun bile yardımı dokunabilir. Teşekkürler.
APU işlemci değil ki ekran kartı olunca görüntü verir. Dahili GPU yok sizin CPU da yani.

Atyxah

80+ Silver
kanka ekran kartı yok işlemcin apu değil kartsız çalışmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Can
Ekran kartı tak çalışır ışıkta söner. Sıkıntı değil, hayırlı olsun bu arada.

• Muhteşem

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cahilliğime verin dostlar ilk defa pc topladım. Ekran kartı gelince toplu teşekkür postu atacağım neredeyse her üyenin yardımı var bu toplama işinde. Teşekkür ederim yorumlar için, iyi geceler.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Cahilliğime verin dostlar ilk defa pc topladım. Ekran kartı gelince toplu teşekkür postu atacağım neredeyse her üyenin yardımı var bu toplama işinde. Teşekkür ederim yorumlar için, iyi geceler.
Hayırlı olsun şimdiden kargo bekleme zamanı heyecanlı geçer :D

• Muhteşem

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler