aslında bu markaları desteklemek lazımAlıntıyı görüntüle
Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum
Bunu bana ait 4 adet RTX 3080 ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım
Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...
Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.
Hayır parasını verip SAMA'ya aynı ürünü kendi adları ile ürettiriyorlarTasarım bire bir mi alınmış?
Zaten Powerboost Rage de Sama Forzaydı.Alıntıyı görüntüle
Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum
Bunu bana ait 4 adet RTX 3080 ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım
Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...
Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.
markaya bakankar değil markaya göre alanlar fanboydurAbdullah abiyi rampage satın almış (!)
Markaya bakanlar fanboydur zaten.
Sadece Markaya bakarak almak ile aynı şey değil mi ?markaya bakankar değil markaya göre alanlar fanboydur
Sama neden AR-GE yaptığı "sağlam" bir ürünün satsın ki? Namını büyütebilir kendine üreterek. Tabii Rampage'e satması bedavadan para getiriyor 3. sınıf ülkelerden ama.Hayır parasını verip SAMA'ya aynı ürünü kendi adları ile ürettiriyorlar
Bir dünya markası olmak için ARGE'ye harcadığının 10 katını reklama harcamalısın ismini akıllara kazıtmadığın sürece bu işler çok zor. SAMA ise sadece Rampage'e değil belki de dünyada 20-30 markaya aynı PSU'yu satıyor bu şekilde kazandıkları para kısa dönemde çok kârlı oluyorSama neden AR-GE yaptığı "sağlam" bir ürünün satsın ki? Namını büyütebilir kendine üreterek. Tabii Rampage'e satması bedavadan para getiriyor 3. sınıf ülkelerden ama.
İncelemesi gelir mi?