Neler Yeni

Ezberci Kesimin C4 Dediği AMA Asıl Üretici Global'de İyi Notlar Alınca R Yaptığı PSU

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ağzı olan konuşuyor, abdullah abi senin gibi gerçekten doğruyu konuşan yanlışa yanlış diyen tarafsız yorum yapan başka büyük kanal göremedim.
Çizgini bozmadan da devam ediyorsun helal olsun.

Bu arada o boş kasaya c4 diyen kişi kim bilen varsa söyleyebilir mi aşırı merak ettim, teknoPat'tan çıkarsa şaşırmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Alıntıyı görüntüle

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait "4 adet RTX 3080" ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...

Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.

NOT: Halen BOŞ KASAYA C4 yazan zeka problemi yaşayan arkadaşın unutamadım 60 yaşıma da gelsem ciddi ciddi boş kasaya C4 yazan o arkadaşı unutamayacağım
Alacaksın bunları TSK envanterine,atacak Mehmetçik teröristlerin üstüne.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
PSU nun şuan ki durumu nedir ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Güncel durum nedir? Kullanıyor musunuz? Sesi nasıl?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
+PSU markan ne ?
-Ramp...
+C4 o

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Alıntıyı görüntüle

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait "4 adet RTX 3080" ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...

Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.

NOT: Halen BOŞ KASAYA C4 yazan zeka problemi yaşayan arkadaşın unutamadım 60 yaşıma da gelsem ciddi ciddi boş kasaya C4 yazan o arkadaşı unutamayacağım
Ben gerçekten alacaktım ama insanlar beni korkuttular patlar elektrik giderse sistem çöp olur gibi cümleler kullandılar bende 850w psu aldım thermaltake . yine'de gerçekten bilgisi olan varsa yazsın şöyle böyle desin bizde öğrenmiş oluruz

Penguen

80+ Silver
Genel olarak 80+ Gold ve üstü sertifikaya sahip PSU'lar kaliteli oluyor. Tabii, araştırmak lazım. Böyle yüksek Watt ile 80+ Platinium olması zaten kalite belirtisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,156
Üyeler
165,644
Son üye
Khyujin
Top Bottom