Neler Yeni

Yardım Ezdy marka M2 soğutucu Amazon prime

Akanzaii06

80+ Bronze
ben kupon aldım fakat kullanmıyorum, size verebilirim isterseniz
Bilemedim ki hocam kuponunuz her satıcıda geçerli mi çünkü bu ürünü amazonda bı satıcı satıyor yurt dışından geliyor. Ben iptal etsem sizce para iadesi ne zaman olur birde 50 TL kuponuda iade ediyorlar mı ki

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilemedim ki hocam kuponunuz her satıcıda geçerli mi çünkü bu ürünü amazonda bı satıcı satıyor yurt dışından geliyor. Ben iptal etsem sizce para iadesi ne zaman olur birde 50 TL kuponuda iade ediyorlar mı ki
Hocam amazon desteğe bi ulaşıp sorun isterseniz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yok hocam olmadı.

Akanzaii06

80+ Bronze
Yok hocam olmadı.
Yok hocam olmadı.
Hocam sağolun ilgilendiğiniz için. Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Para iadesi 2-3 gün sürüyormuş. Yapacak bişey yok iade edmeyecegim. Buda bana ders oldu. Bidaha kargo ücreti olursa direk Amazon prime üyeliği açarım. 20 TL daha ucuza almış olacaktım. 20 TL sinde değilim de en azinda artı Amazon prime üyeliğim de olacaktı 20 TL ucuz almanın yanında. Burda yanlış yönlendiren arkadaşta halen cevap vermemeside işin açığı can sıkıyor. Halbuki mesaj attım siz emin misiniz Amazon prime üyesi misiniz diye ama cevap vermedi. Sağlık olsun tekrardan teşekkür ederim sizede
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam 207tl oluyor hocam
Yok hocam olmadı.
Hocam sağolun ilgilendiğiniz için. Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Para iadesi 2-3 gün sürüyormuş. Yapacak bişey yok iade edmeyecegim. Buda bana ders oldu. Bidaha kargo ücreti olursa direk Amazon prime üyeliği açarım. 20 TL daha ucuza almış olacaktım. 20 TL sinde değilim de en azinda artı Amazon prime üyeliğim de olacaktı 20 TL ucuz almanın yanında. Burda yanlış yönlendiren arkadaşta halen cevap vermemeside işin açığı can sıkıyor. Halbuki mesaj attım siz emin misiniz Amazon prime üyesi misiniz diye ama cevap vermedi. Sağlık olsun tekrardan teşekkür ederim sizede

Akanzaii06

80+ Bronze
Yanlış bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim sizede. Mesaj kasmak olmasin tek derdiniz. İnsanlara bu şekilde yardımınız dokunmuyor aksine köstek oluyorsunuz
Kargo ücreti çıkıyor

toplam 207tl oluyor hocam
Yanlış bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim sizede. Mesaj kasmak olmasin tek derdiniz. İnsanlara bu şekilde yardımınız dokunmuyor aksine köstek oluyorsunuz

Akanzaii06

80+ Bronze
O kahkahayı çocukluğuna veriyorum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
ARKADAŞLAR AMAZON PRİME ÜYELİĞİM SONLANDI. AMAZON PRİME ÜYELİĞİ DEVAM EDEN BİR ARKADAŞ BU ÜRÜNÜ SEPETİNE EKLEYİP KARGO ÜCRETİ ÇIKIYOR MU ÇIKMIYOR MU BAKABİLİR Mİ RİCA ETSEM? acil...
Alıntıyı görüntüle

Orada gözüken fiyat Standart Kargo seçeneği ile birlikte olması lazım.

Bana 76TL olarak gözüküyor satın alma menüsünde :D

Akanzaii06

80+ Bronze
Orada gözüken fiyat Standart Kargo seçeneği ile birlikte olması lazım.

Bana 76TL olarak gözüküyor satın alma menüsünde :D
Hocam 2 tane kargo seçeneği çıkıyordu 125 TL ve 27 TL birisi amazon standart teslimat diğeri Amazon global öncelikli. Mesele açmış olduğum konuda Amazon prime üyeliği devam eden bı arkadaşın sepetine ekleyip kargo ücretinin ne çıkmasıydi ne yazık ki yukarıda yorumları bulunan 2 arkadaşın sözlerine güvenerek aldık hata ettik. Sağlık olsun. Sizin konum neresi belki ondan dolayı 76 TL çıkıyordur . Ben Ankara

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Hocam 2 tane kargo seçeneği çıkıyordu 125 TL ve 27 TL birisi amazon standart teslimat diğeri Amazon global öncelikli. Mesele açmış olduğum konuda Amazon prime üyeliği devam eden bı arkadaşın sepetine ekleyip kargo ücretinin ne çıkmasıydi ne yazık ki yukarıda yorumları bulunan 2 arkadaşın sözlerine güvenerek aldık hata ettik. Sağlık olsun. Sizin konum neresi belki ondan dolayı 76 TL çıkıyordur . Ben Ankara
228TL bir şey küsüratlıydı...

TR knk benim konum.

Akanzaii06

80+ Bronze
228TL bir şey küsüratlıydı...

TR knk benim konum.
Türkiye dir de. Belki Ankara ile misal Artvin aynı kargo ücreti çıkmıyordur diye dedim. Normalde Total ücret şu şekildeydi 31 TL ithalat depozitosu 27 kargo 149 ürün. Total 207 TL idi.

Top Bottom