Neler Yeni

Öneri F.E.A.R Türkçe Yama Çıktı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
F.E.A.R isimli efsane oyuna Türkçe yama yapılmış. 16 yıl sonra yaması nihayet geldi. Oyunu bilenler bilir gerilim aksiyon oyunu. Çok sağlam bir oyun. Yaması ücretli satılıyor. Ama çok küçük bir miktar sadece 15 TL. Ben Türkçe yamaların parayla satılmasına karşı değilim. Ortada çok büyük bir emek var. Sonuçta ingilizce bir oyunu Türkçe oynuyorsunuz. Yapan kişilerin de emeğinin hakkını istemesini gayet haklı buluyorum. Zaten büyük bir para istemiyorlar. Yamayı kendim satın aldım denedim kaliteli olmuş. Linki aşağıya bırakıyorum.

Oynanış Videosu:

Yama Linki:

Satın aldıktan sonra E posta adresinize indirme linki gönderiyorlar.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
One piece world seekerada gelsin :(

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
As bayrakları

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
F.E.A.R isimli efsane oyuna Türkçe yama yapılmış. 16 yıl sonra yaması nihayet geldi. Oyunu bilenler bilir gerilim aksiyon oyunu. Çok sağlam bir oyun. Yaması ücretli satılıyor. Ama çok küçük bir miktar sadece 15 TL. Ben Türkçe yamaların parayla satılmasına karşı değilim. Ortada çok büyük bir emek var. Sonuçta ingilizce bir oyunu Türkçe oynuyorsunuz. Yapan kişilerin de emeğinin hakkını istemesini gayet haklı buluyorum. Zaten büyük bir para istemiyorlar. Yamayı kendim satın aldım denedim kaliteli olmuş. Linki aşağıya bırakıyorum.

Oynanış Videosu:

Yama Linki:

knk bulut yukleyip link bıraksaydın be :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sırf oyunu sevmedikleri için yapmıyorlarmış
Bu işler belli olmaz bakarsın yıllar sonra birileri yapar. Mesela Final Fantasy 7 oyununa Türkçe Yama tam 22 yıl sonra geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bulut yukleyip link bıraksaydın be :)
Parayla satılan bir şeyi burada paylaşmam yapan kişilere saygısızlık olur ve hiç etik olmaz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu işler belli olmaz bakarsın yıllar sonra birileri yapar. Mesela Final Fantasy 7 oyununa Türkçe Yama tam 22 yıl sonra geldi.

Parayla satılan bir şeyi burada paylaşmam yapan kişilere saygısızlık olur ve hiç etik olmaz.
Adamsın la sen.
Şimdi özelden link ver knk bende indirem

Mojo jojo

80+ Silver

Oynanış Videosu:

Yama Linki:

Gel, gelmiş iyi olmuş da paralı olması batırdı herşeyi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adamsın la sen.
Şimdi özelden link ver knk bende indirem
Yok kardeşim valla çok isterim vermek ama olmaz yapımcıya ayıp olur.

Gel, gelmiş iyi olmuş da paralı olması batırdı herşeyi.
Hocam 15 TL çok küçük bir para. Oyunlara 200 TL verirken kimse bir şey demiyor ama yamaya 15 TL verirken insanların burun kıvırması çok mantıksız geliyor bana.

Mojo jojo

80+ Silver
Yok kardeşim valla çok isterim vermek ama olmaz yapımcıya ayıp olur.

Hocam 15 TL çok küçük bir para. Oyunlara 200 TL verirken kimse bir şey demiyor ama yamaya 15 TL verirken insanların burun kıvırması çok mantıksız geliyor bana.
Rdr 2 gibi bir oyunun yaması bile ücretsiz, bu oyunun yamasının paralı olması çok akıl karı değil.
Zaten yamaların para ile satılması saçmalıktır.
15Tl az para değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rdr 2 gibi bir oyunun yaması bile ücretsiz, bu oyunun yamasının paralı olması çok akıl karı değil.
Zaten yamaların para ile satılması saçmalıktır.
15Tl az para değil.
Nasıl yani ? RDR 2nin paralı olması akıl karı değil mi ?

He sonradan duzeltmissin anladım.
Bence saçma değil. Adamlar uğraşmış çevirmiş oyuna entegre etmiş vs vs. bir sürü emek vermiş. Emeğinin karşılığını istemesi hiç de mantıksız değil. 15 TL günümüz standartında çok küçük bir para. Az para değil derken neyi kast ettin anlamadım. Bugün bir markete gitsem 50 TL den aşağı çıkamıyoruz. Evime yağ aldım geçen basit bir yağ 35 TL para verdim.

Mojo jojo

80+ Silver
Doğru hocam, her şey çok pahalı.
Ama bence yamanın paralı olması mantıklı değil.
Nasıl yani ? RDR 2nin paralı olması akıl karı değil mi ?

He sonradan duzeltmissin anladım.
Bence saçma değil. Adamlar uğraşmış çevirmiş oyuna entegre etmiş vs vs. bir sürü emek vermiş. Emeğinin karşılığını istemesi hiç de mantıksız değil. 15 TL günümüz standartında çok küçük bir para. Az para değil derken neyi kast ettin anlamadım. Bugün bir markete gitsem 50 TL den aşağı çıkamıyoruz. Evime yağ aldım geçen basit bir yağ 35 TL para verdim.

Top Bottom