hocam ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. aklımda şu varbütçe?
o ayrı mevzu tabii 2k kaldıramayacak sistemde 2k monitör kullanılmazmonitörde ucuza kaçmamanı tavsiye ederim renk gamutu geniş tazeleme hızı yüksek bir şey al zaten 2k kaldıracak sisteminin var olduğunu sanıyorum
bugün ne çok 10k bütçe 2k monitör konusu açıldı ya kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum .dg6 g65b
valla bu sıralar tek monitör değil mouse falanda çok görüyorum ben ama ben vazgeçmem g65b denbugün ne çok 10k bütçe 2k monitör konusu açıldı ya kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum .d
Girince 30 saniye kaydırsa görecek aynı konuyu ama yok illa yeni konu açacak. Onun dışında g65b 10 numara monitörvalla bu sıralar tek monitör değil mouse falanda çok görüyorum ben ama ben vazgeçmem g65b den
bize mesaj olmuş oluyor sıkınıt yokGirince 30 saniye kaydırsa görecek aynı konuyu ama yok illa yeni konu açacak. Onun dışında g65b 10 numara monitör![]()
https://www.incehesap.com/indirim-k...ource=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktopo ayrı mevzu tabii 2k kaldıramayacak sistemde 2k monitör kullanılmaz
bu sistemi almayı planlıyorumo ayrı mevzu tabii 2k kaldıramayacak sistemde 2k monitör kullanılmaz