Çözüldü✓ F/p 2k 180 hz monitör

Kimse önermeyecektir muhtemelen sebebini bilmememle birlikte fakat koorui markasını çok beğeniyorum fiyatı uygun ve pahalı muadillerine göre bile çok kaliteli
firmayı merak ettimde panel kalitesi ölü pixel durumu garanti durumu kalibrasyon durumu hakkında bilgin varsa yazabilir misin. Bende yakın zamanda 2 k monitöre geçeceğim dell düşünüyorum ama böyle uygun fiyatli alternatif firmalar ilgimi çekiyor.

firmayı merak ettimde panel kalitesi ölü pixel durumu garanti durumu kalibrasyon durumu hakkında bilgin varsa yazabilir misin. Bende yakın zamanda 2 k monitöre geçeceğim dell düşünüyorum ama böyle uygun fiyatli alternatif firmalar ilgimi çekiyor.
Bilgim var çünkü kendim kullanıyorum. Geldiği gün ölü piksel testini yapmıştım sıkıntı çıkmadı. VA panel kaliteli olduğu sürece ips panelden daha iyi oluyor ve ne kadar kaliteli olduğunu gerek testlerle gerek günlük kullanımımın sorunsuz olmasıyla deneyimledim. Renkler çok hoş, ghosting yok. Garanti durumu hakkında da hiçbir bilgim yok. Elbette kutudan garanti belgesi vs. çıktı ama incelemedim.

Burada ne istediğin önemli. FPS oyuncusuyum diyorsan Asus al diğer türlü KTC al paran cebinde kalır.

Zaten mprt olanlar 100ms gtg yi buluyor 1ms gtgler iyi yine max 10ms
1-MPRT ile GTG'nin alakası yok.
2-100ms GTG olsa yerinde duramazsın.
3- 1ms MPRT yazan monitörler 1ms GTG yazan monitörden daha hızlı olabilir. Kağıtüstünde yazanlar gerçekleri ifade etmez.
4- 1ms MPRT için ya 1000hz olmalı ya da backlight strobing teknolojisinin iyi çalışması gerekir.

Bu arada en ucuz asus monitöre baktım şimdi 8.9k'ya satılıyor. 2.300 TL daha pahalı. Nasıl oluyorda 1k ekleyip asus alabiliyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre KTC özellikleri çok iyi, incelemesi vs varsa değerlendirilebilir, asus TUF serisi pekte kaliteli değil.
Burada var:

Son düzenleme:
Bilgim var çünkü kendim kullanıyorum. Geldiği gün ölü piksel testini yapmıştım sıkıntı çıkmadı. VA panel kaliteli olduğu sürece ips panelden daha iyi oluyor ve ne kadar kaliteli olduğunu gerek testlerle gerek günlük kullanımımın sorunsuz olmasıyla deneyimledim. Renkler çok hoş, ghosting yok. Garanti durumu hakkında da hiçbir bilgim yok. Elbette kutudan garanti belgesi vs. çıktı ama incelemedim.
Koouri'nin hangi modeli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,315
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri