Yardım F/P 2k 27 inç monitör tavsiyesi

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
111
Model hatırlamıyorum ama aoc vardı bu fiyat bandında bende kullanıyorum aoc monitör konusunda çok iyi araştırabilirsin üzmez diye düşünüyorum

Bütçe artıyorsa eğer Teknosa'dan Lenovo R27QE al. Ucuz istersen eğer bunu alabilirsin. 02:00'a kadar stok gelirse tabii.

Model hatırlamıyorum ama aoc vardı bu fiyat bandında bende kullanıyorum aoc monitör konusunda çok iyi araştırabilirsin üzmez diye düşünüyorum
AOC 24G42E olmasın hocam o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe artıyorsa eğer Teknosa'dan Lenovo R27QE al. Ucuz istersen eğer bunu alabilirsin. 02:00'a kadar stok gelirse tabii.
hocam banada yardımcı olur musunuz benim kendim açtığım konu var monitör ile ilgili tafsiye

AOC 24G42E olmasın hocam o

hocam banada yardımcı olur musunuz benim kendim açtığım konu var monitör ile ilgili tafsi
Hocam Şuan aktif konu açık forumda bakar mısınız

hocam gamepowerın stoğunu yenilerler mi sizce onu bekleyeyim mi yoksa diğer arkadaşın önerdiği aoc q27xe yi mi alayım lenovo biraz pahalı oluyor ama kesin onu al diyorsanız diğerlerinden çok daha iyi ve fiyat farkına değer diyorsanız onu alayım.

https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-76663/

Bir de bunu önerir misiniz acaba?

Geri