BX500 sorunlu SSD'lerin en başındakilerden birisi.daha forumlarda sorun yaşayan görmedim arkadaşım 480lik kendim 240 lık kullanıyorum vaad ettiklerini fazlasıyla veriyor 530-520 genel olarak memnunum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir kaç yerde ısınma problemi var deniyor ancak çoğu kişi öyle olmadığını söylüyor kaliteli marka curicalCrucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Crucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Markaya değil, modele bakın. BX500 de Kioxia Exceria da sorunlu bir SSD.daha forumlarda sorun yaşayan görmedim arkadaşım 480lik kendim 240 lık kullanıyorum vaad ettiklerini fazlasıyla veriyor 530-520 genel olarak memnunum yani
bir kaç yerde ısınma problemi var deniyor ancak çoğu kişi öyle olmadığını söylüyor kaliteli marka curicalCrucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Crucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben öyle demedim zaten ve sorun yaşayan görmedim dedim bx500 ünde ısınma sorunu olduğunu söylen var olmadığını 860 evo ile aynı sıcaklıkta çalıştığını söyleyen var tam bir ortası yokMarkaya değil, modele bakın. BX500 de Kioxia Exceria da sorunlu bir SSD.
Sen kullanıyorsun diye sorunsuz da olmuyor. Sorun yaşayanların sayısı ortada.Rehber - Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...forum.donanimarsivi.com
ama bilgilendirme için teşekkürlerMarkaya değil, modele bakın. BX500 de Kioxia Exceria da sorunlu bir SSD.
Sen kullanıyorsun diye sorunsuz da olmuyor. Sorun yaşayanların sayısı ortada.Rehber - Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...forum.donanimarsivi.com
Patriot Burst 480GB Sata 3 SSD Disk PBU480GS25SSDR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot Burst 480GB Sata 3 SSD Disk PBU480GS25SSDR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dram ne işe yarar hocamSamsung 860 EVO öneririm. Patriot Burst 480GB'da DRAM bulunmuyor 50 lira fazla verip DRAM bulunan bir SSD almanız daha iyi olur.
Ben 120GB sistemi kurmak için almıştım ve performansı fark edince -tek tük oyun oynarım- onlarında buraya kurdum. Neredeyse 1 yıl olacak ve sınma problemi vs hiç yaşamadım.daha forumlarda sorun yaşayan görmedim arkadaşım 480lik kendim 240 lık kullanıyorum vaad ettiklerini fazlasıyla veriyor 530-520 genel olarak memnunum yani