Gamze3310
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Gamze Çelik
İlk marka mouse olarak Logitech G102 kullandım AliExpress'den almıştım yıllar önce çok hoşuma gitmişti plastik kalitesi vb fakat bir süreden sonra çift tıklama sorunu başladı ve daha kötüsü mouse tekeri sayfayı kaydırmamaya ileri geri yapmaya başladı tozlandığını düşünerek fareyi söktüm ama bildiğiniz gibi vidaları skatezlerin altına koyuyorlar nedense ve skatezler çöp oldu tekeri tamir edelim temizleyelim derken mouse skatezleri bozulunca mouse çöp oldu sonra Corsair Katar Pro XT aldım F/P bunu buldum bir de bunu deneyeyim dedim plastik kalitesi hiç hoşuma gitmedi ucuz Rampage mouse kalitesi hissettim orijinal kutusunda garantisiyle geldi yurt içinden satın aldım bir süre sonra bu mouse da çift tıklama sorunu başladı mouse tekeri yine bozuldu yukarı çeviriyorum aşağı kaydırıyor vb fakat bunu sökmeye korkuyorum biliyorum ki yine skatezler bozulacak ve mouse çöp olacak skatez satın alsam fareyi sökünce tamir edebileceğim garanti değil teker tozlu desek çift tıklama sorunu devam edecek muhtemelen switchleri bozuk sizce nasıl bir yol izlemeliyim her mouse da bu çift tıklama sorunu teker bozulma fix yaşanıyor mu yoksa F/P farelerden uzak mı durmalıyım ya da vidası skatez altında olmayan kolay sökülen Mouse'lara mı yönelmeliyim? Önerilere açığım.