Hocam 3000TL den BahsediyoruzBiraz daha çık galaxy buds 2 pro al onlar alabileceğiniz en iyi tws'lerden
Haylou T15 yada Anker R100 Soundcore Modelini Düşünebilirsin Bir Yakınımda T15 Vardı Memnun Gayet Kullanıyor Bende R100 Ü deneyimledim gayet hoşuma gitti bende r100 almayı düşünüyorum hattaBütçe 900₺, ses kalitesi iyi F/P kafa üstü kulaklık önerebilir misiniz?
Hocam 3000TL den Bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haylou T15 yada Anker R100 Soundcore Modelini Düşünebilirsin Bir Yakınımda T15 Vardı Memnun Gayet Kullanıyor Bende R100 Ü deneyimledim gayet hoşuma gitti bende r100 almayı düşünüyorum hatta
hocam siz pro demişsiniz yukarıdaSamsung Galaxy Buds2 Siyah Bluetooth Kulaklık ( Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Buds2 Siyah Bluetooth Kulaklık ( Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kafa üstü lazım hocamBiraz daha çık galaxy buds 2 pro al onlar alabileceğiniz en iyi tws'lerden
Kafa üstü hocamHocam 3000TL den Bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haylou T15 yada Anker R100 Soundcore Modelini Düşünebilirsin Bir Yakınımda T15 Vardı Memnun Gayet Kullanıyor Bende R100 Ü deneyimledim gayet hoşuma gitti bende r100 almayı düşünüyorum hatta
kanka sıcak fırsatlara konu açtım orada var q10 i en mantıklı en f/p ürün o tasarımı okeyseBütçe 900₺, ses kalitesi iyi F/P kafa üstü kulaklık önerebilir misiniz?