Neler Yeni

F/P bu monitör nasil

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Sence ben bu monitörü bir FPS oyuncusu olarak almalıyım ve alicaksam neden çünkü farklı görüşlerde var bilmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim eski monitörde tn ama ben o kadar dikkat etmemiştim renge FPS oyuncusu için tn beni idare eder mi? yoksa tn işe yaramaz ips mi
uzun kullanacaksan ips.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Osman Gündüz
Instagram
Steam
https://steamcommunity.com/id/avatarexh/
Twitter
Facebook
ali.sal.14418101
Evet daha çok fps oynuyorum ios ne oluyor ?

İps oto çeviri var kb
İps renkleri daha doğru veriyor kısa özet

Sence ben bu monitörü bir FPS oyuncusu olarak almalıyım ve alicaksam neden çünkü farklı görüşlerde var bilmek istiyorum

Benim eski monitörde tn ama ben o kadar dikkat etmemiştim renge FPS oyuncusu için tn beni idare eder mi? yoksa tn işe yaramaz ips mi
TN oyun için ideal

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
IPS panellerin renk doygunluğu, renk şiddeti, renk doğruluğu, ışık seviyesi vb. avantajları var. 2 paneli yan yana koyduğunda IPS panel cam gibi görünürken TN panel çok soluk sanki silikmiş gibi gözükür. IPS panel çok daha güzel gözükür göze. TN panellerde ise Hz MS ve antighosting gibi özellikler daha yüksek olur ve ucuzdur. Aralarındaki fark bu. Sen sadece rapor oyunu oynayıp başka bir şeyyapmıyprsan TN alabilirsin ama ben VA veya IPS panel öneririm. Bir teknoloji mağazasına gidip 2 paneli yan yana getirerek gözünle algılayabilir sin ikisi arasındaki farkı.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Kaan
Ama diğeri hem daha ucuz ve 165hertz ve 0.5 tepkime var o nasil daha iyi oluyor anlamadığım dan soruyorum yanlış anlama
0.5 değil onun ki resimde 0.5,165hz iyi ama tn panel yani bu yüzden asus daha iyi asus ıps panel en iyi paneller ıps ve va

Burakg3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Burak Gümüş
Tn olunca ne oluyor ben orasını anlamadim

144 ipslerde bütçemi geçiyor 1500 altı bulup atarsanız sevinirim

Çerçeveler benim için sıkıntı değil alisigim ama tn olması kötü diyorlar sence Alınır mı?

Tn olunca neden alınmaz oluyor ? Ve ios olursa arasındaki fark ne olur FPS oyuncusuyum yukarda tn FPS oyuncuları için yazmıs hangimiz doğru anlamadığım dan soruyorum
Dostum TN = Düşük kalite düşük renk yoğunluğu kötü bakış açısı. Bu fiyatı 200 lira geçip va veya ıps bakabilirsin. TN eski teknoloji kısaca.

sws9912

80+ Silver
Ağırlıklı rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alınır güzel monitör.Bakma sen IPS önerenlere.
Alakası bile yok dediğin şey eskisi için geçerli eskiden ips monitörlerde bu değerler yoktu bu yüzden böyle diyorsun aynı fiyata ips varken 15hz'in farkını mı konuşalım burda :/

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Monitörlerde 3 adet panel vardır IPS-VA-TN.
TN genelde rekabetçi FPS oyunu oynayanlar için tavsiye edilir.
IPS ise günlük kullanım ve hikayeli oyunlar için tavsiye edilir.Ama bu demek değildir ki rekabetçi oyunlar oynayamazsınız.Oynarsınız tabii ama profesyonel düşünüyorsanız önerilmez.
VA ise tam ortası hem PC'de takılırım hem de eğlencesine rekabetçi oyunlar oynuyorum diyenlere tavsiye edilir(Ama pek tercih edilmiyor.) :D
Hocam bende va panel alıcaktım almayayım mı yAni 😂

Top Bottom