Hocam kartın uzunluğu değişmiyor ki kartı dikey takınca bu nasıl çözecek ki sorununuzuhocam selamlar üzerinden baya zaman geçmiş ama tam da aradığım konuydu bende 313 TL'ye aldım asus dual gtx 1660 ti adlı berbat soğutma sistemi olan kartıma harici soğutucu taktım oda kasaya sığmadı tam o sırada yardımıma yetiştiniz çok sağolun
yok uzunluktan yana sıkıntı olmadı ya şöyle simdi o taktığım fanlar buyuk baya yani ekran kartinin kalınlığı 3 parmaksa sallıyorum 6 parmak oldu hal böyle olunca zaten ana kartta küçük olduğundan ben ekran kartını takmak istediğimde anakarta takılan kablolara denk geliyor yuvaya oturmuyor yani ondan aldım bide benim kasada zaten arkada boşluk yok nasıl yapıcam bilmiyorum ama sanırsam o aparatı takmadan önce arkadaki demirleri kesmem lazım ekran kartının girişleri için bide plastik kelepçeylede sıkılaştırdımmı .... bakalım eğer olursa bi inceleme yazısı paylaşmak istiyorum . belki bazı kişilerin işini görür bu inceleme gibiHocam kartın uzunluğu değişmiyor ki kartı dikey takınca bu nasıl çözecek ki sorununuzu