F/P ekipman arayanlara GANK'ten Play Hours indirimi!

Reaksiyon skoru
19
Selam millet,
Yeni Mouse ve gamepad bakarken denk geldim, belki ilgilenen olur diye paylaşayım dedim. GANK, "Play Hours" diye bir kampanya başlatmış. Fiyatlara bakınca birkaç ürün gerçekten dikkatimi çekti.

Bazı ürünler baya indirime girmiş, özellikle şu modeller gözüme takıldı:

🖱️ Machenike L7 Air Tri-Mode 4K Mouse – ₺2.299
Kablolu, 2.4G ve Bluetooth destekli. Elime uygun bir model ararken baktım, hafif ve hızlı tepki veren bir mouse. FPS oyuncuları için ideal olabilir. 4K polling rate olması da güzel artı.

⌨️ Machenike K500 Pro-B94W Tri Mode Klavye – ₺2.199
Tri-mode + hot-swap destekli. RGB’si var, yazı yazarken de oyun oynarken de tatmin eder. Bu fiyat bandında 3 bağlantı seçeneği olan model bulmak zor.

🎮 Machenike G1 Pro Gamepad – ₺1.699
Hall sensor joystick’li, yani stick drift derdi daha az. Steam’de güzel çalışıyor, Xbox düzeni sevenler sevebilir. Kablosuz destekli PC'de sorunsuz çalışıyor ama Android tarafında biraz ayar gerekebiliyor.

🎧 Machenike GX30 Kulaklık – ₺1.449
Bunu bizzat kullanıyorum, yaklaşık 2 aydır aktif olarak kullanıyorum ve fiyatına göre bence çok iyi. 7.1 surround var, mikrofonu da Discord’da sesli konuşmalarda gayet net. Fiyat/performans isteyenler baksın derim.

🎮 Machenike G5 Pro V2 Play Edition – ₺3.699
Bu daha premium bir model, sıfır merkez sapması ve değiştirilebilir joystick'leriyle öne çıkıyor. Trigger hassasiyeti falan baya detaylı. Gecikme süresi de çok düşük yazıyor. Şarj istasyonu falan da var çok şık duruyor ama ben bütçe yüzünden G1 Pro'ya yöneldim.

Kampanya 9 Haziran’a kadar sürüyormuş ama stok işi malum, erken bitebilir.
Site: https://gank.com.tr/play-hours

Ben mouse kısmında kararsızım hâlâ, deneyen varsa yorum atsın sevinirim.

Geri