Neler Yeni

F/P Gainer Tavsiyesi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dostlar hayvan gibi zayıfladım ya. Zor kilo alıyorum. Yemek yerken beni destekleyici nitelikle gainer önerisi istiyorum. Yok zararlı cart curt diyecekler gelmesin. 18 yaşında 50 kilo olmak çok acı bişiyyyy. Boyumda kısa 1.75'im. Çocuk gibi geziyom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Dostlar hayvan gibi zayıfladım ya. Zor kilo alıyorum. Yemek yerken beni destekleyici nitelikle gainer önerisi istiyorum. Yok zararlı cart curt diyecekler gelmesin. 18 yaşında 50 kilo olmak çok acı bişiyyyy. Boyumda kısa 1.75'im. Çocuk gibi geziyom.
hocam pek anlamam ama gainere gerek yok bence günlük tavuk pilav yeşillik sebze meyve yesen yeter. Konuyla alakasız ama anne ve baba boyu kaç merak ettim

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
hocam pek anlamam ama gainere gerek yok bence günlük tavuk pilav yeşillik sebze meyve yesen yeter. Konuyla alakasız ama anne ve baba boyu kaç merak ettim
aynen kanka tavuk pilav yiyince kilo alcak adam demekki yapamıyo

--
hardline gainer al
sabah 3 yumurta tam halde
akşamda ppilav ye öğün sayını 5 e çıkart

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum çok yemeye başladım zaten. dikkat edersen destekleyici yazmışım. annem babam kısa boyum daha uzamaz, mevzu boy uzaması değil zaten.
aynen kanka tavuk pilav yiyince kilo alcak adam demekki yapamıyo

--
hardline gainer al
sabah 3 yumurta tam halde
akşamda ppilav ye öğün sayını 5 e çıkart
3 yumurta sabah değilde gün içine dağıtıyorum arka arkaya yiyemiyorum.

Top Bottom