F/P Gainer Tavsiyesi

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,356
Dostlar hayvan gibi zayıfladım ya. Zor kilo alıyorum. Yemek yerken beni destekleyici nitelikle gainer önerisi istiyorum. Yok zararlı cart curt diyecekler gelmesin. 18 yaşında 50 kilo olmak çok acı bişiyyyy. Boyumda kısa 1.75'im. Çocuk gibi geziyom.

Dostlar hayvan gibi zayıfladım ya. Zor kilo alıyorum. Yemek yerken beni destekleyici nitelikle gainer önerisi istiyorum. Yok zararlı cart curt diyecekler gelmesin. 18 yaşında 50 kilo olmak çok acı bişiyyyy. Boyumda kısa 1.75'im. Çocuk gibi geziyom.
hocam pek anlamam ama gainere gerek yok bence günlük tavuk pilav yeşillik sebze meyve yesen yeter. Konuyla alakasız ama anne ve baba boyu kaç merak ettim

hocam pek anlamam ama gainere gerek yok bence günlük tavuk pilav yeşillik sebze meyve yesen yeter. Konuyla alakasız ama anne ve baba boyu kaç merak ettim
aynen kanka tavuk pilav yiyince kilo alcak adam demekki yapamıyo

--
hardline gainer al
sabah 3 yumurta tam halde
akşamda ppilav ye öğün sayını 5 e çıkart

dostum çok yemeye başladım zaten. dikkat edersen destekleyici yazmışım. annem babam kısa boyum daha uzamaz, mevzu boy uzaması değil zaten.
aynen kanka tavuk pilav yiyince kilo alcak adam demekki yapamıyo

--
hardline gainer al
sabah 3 yumurta tam halde
akşamda ppilav ye öğün sayını 5 e çıkart
3 yumurta sabah değilde gün içine dağıtıyorum arka arkaya yiyemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,394
Üyeler
198,751
Son üye
Muhammed__Ali

Geri