F/p gamepad önerisii

Reaksiyon skoru
1
Arkadaslar şoyle kaliteli bir gamepad ariyorum piyasada çok fazla replika urun var foruma baktim pek yakin tarihte bir konu bulamadim butcem 1000 lira ama 600 700 lira olsa da iyi olur aslında önerileriniz nelerdir?

Arkadaslar şoyle kaliteli bir gamepad ariyorum piyasada çok fazla replika urun var foruma baktim pek yakin tarihte bir konu bulamadim butcem 1000 lira ama 600 700 lira olsa da iyi olur aslında önerileriniz nelerdir?
bende arıyorum takipteyim konuyu

Yılbaşından beri kullanıyorum, 600TL'ye almıştım. Abdullah abi videosunu da yapmıştı bir ara. Gayet memnunum, şarjı vs. günlük kullanım için yeterli. Daha iyisi var mı bilmiyorum, kullandığım için öneriyorum.

Fena birşeye benzemiyor birde ben hem playstation da hemde pc de kullanmak istiyorum

bütçeyi 1200 e çıkarırsan xbox 9. nesil var

O kadar aşamam hem xbox gamepad ler hoşuma gitmiyor elime oturmuyor

Fena birşeye benzemiyor birde ben hem playstation da hemde pc de kullanmak istiyorum
Sanırım kol sadece PS4 oyunlarında çalışıyor. PS5 varsa PS4 oyunlarında çalışıyor. Yanlış biliyorsam düzeltin.

Sanırım kol sadece PS4 oyunlarında çalışıyor. PS5 varsa PS4 oyunlarında çalışıyor. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Steam yapılandırır destekleyen tüm oyunları oynar.

ikinci el xbox 9. nesil gamepadler 1000 lira cıvarına bulunabiliyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,721
Üyeler
190,956
Son üye
tyriosky
Geri