Neler Yeni

f/p kaliteli gamepad onerisi

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Bütçe
500
300 - 500 bandinda genellikle dark souls oyunlari oynayacagim arada god of war falan kaliteli bir seyler onerirmisiniz gamepad piyasasina cok hakim degilim en son bimden 40 tl ye almistim 5 yil once o da bozuldu yeni birseyler alma zamani geldi artik

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Souls oyunlarında pek gerek olmuyor aslında gamepad'e. logitech f710 öneriyorlardı bi ara.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
300 - 500 bandinda genellikle dark souls oyunlari oynayacagim arada god of war falan kaliteli bir seyler onerirmisiniz gamepad piyasasina cok hakim degilim en son bimden 40 TL ye almistim 5 yil once o da bozuldu yeni birseyler alma zamani geldi artik

Forum Fedaisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bununla denizalti da kontrol edebiliyoruz dimi bu fiyata inanilmaz ozellik :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Souls oyunlarında pek gerek olmuyor aslında gamepad'e. logitech f710 öneriyorlardı bi ara.
nasil gerek olmuyor dark souls oyunlari klavye mausla oynanamaz oynasan zevk alamazsin kombolar durmadan dash atip dusmani dodge lamalar konsol kesinlikle lazim

Son düzenleme:

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu

nasil gerek olmuyor dark souls oyunlari klavye mausla oynanamaz oynasan zevk alamazsin kombolar durmadan dash atip dusmani dodge lamalar konsol kesinlikle lazim
evet ama bunu kabloyla kullanman gerekiyor

klavye ile oynanmaz değil ama gamepaddle çok daha rahat oynayacağın kesin eldin ringi ikisiylede denemiş biri olarak söylüyorum

Forum Fedaisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
neredeyse ayni fiyata dualshock 4 replika var Alınır mı? o
Ben replika 2 tane PS4 kolu aldım 2side max 2 ay dayandı bozuldu sonra uyiz oldum 9. Nesil Xbox kolu aldım yani kısacası çakma pişmanlıktır 💀

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail

elden ring ve dark souls 3 de no hit run yapabiliyorum.Klavyeden oynuyorum ayrıca... Zevk almama durumu yok maalesef.Biraz önyargı denilebilir.

Top Bottom