f/p kaliteli gamepad onerisi

Forum Fedaisi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Bütçe
500
300 - 500 bandinda genellikle dark souls oyunlari oynayacagim arada god of war falan kaliteli bir seyler onerirmisiniz gamepad piyasasina cok hakim degilim en son bimden 40 tl ye almistim 5 yil once o da bozuldu yeni birseyler alma zamani geldi artik

Souls oyunlarında pek gerek olmuyor aslında gamepad'e. logitech f710 öneriyorlardı bi ara.

300 - 500 bandinda genellikle dark souls oyunlari oynayacagim arada god of war falan kaliteli bir seyler onerirmisiniz gamepad piyasasina cok hakim degilim en son bimden 40 TL ye almistim 5 yil once o da bozuldu yeni birseyler alma zamani geldi artik

bununla denizalti da kontrol edebiliyoruz dimi bu fiyata inanilmaz ozellik :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Souls oyunlarında pek gerek olmuyor aslında gamepad'e. logitech f710 öneriyorlardı bi ara.
nasil gerek olmuyor dark souls oyunlari klavye mausla oynanamaz oynasan zevk alamazsin kombolar durmadan dash atip dusmani dodge lamalar konsol kesinlikle lazim

Son düzenleme:

nasil gerek olmuyor dark souls oyunlari klavye mausla oynanamaz oynasan zevk alamazsin kombolar durmadan dash atip dusmani dodge lamalar konsol kesinlikle lazim
evet ama bunu kabloyla kullanman gerekiyor

klavye ile oynanmaz değil ama gamepaddle çok daha rahat oynayacağın kesin eldin ringi ikisiylede denemiş biri olarak söylüyorum

elden ring ve dark souls 3 de no hit run yapabiliyorum.Klavyeden oynuyorum ayrıca... Zevk almama durumu yok maalesef.Biraz önyargı denilebilir.

Geri