Kasa bileşenlerimi ekipmanlarıekıpmanlar ne dir
2k da zoko amıral onerırım
hocam kasaya 4k vermeye hiç gerek yok dk431 ya da rajintek ponos alın derim iki kasada da tavandan 360 radyatör ve argb fan desteği mevcutArkadaşlar yeni kasa almak istiyorum bütçe 4k civarı çok büyük olmazsa güzel olur öneriniz varmı
Psu olarak ne önerirsiniz hocam kaliteli olsun kasaya 2 k verirsem psuyu kaliteli alıyım şuanki bozuldu herhalde bilgisayarcı ya ram yada psu dedi ama psu rampage olunca psudan şüphelendimhocam kasaya 4k vermeye hiç gerek yok dk431 ya da rajintek ponos alın derim iki kasada da tavandan 360 radyatör ve argb fan desteği mevcut
bılesenlerı bılmeden psu oneremeyızPsu olarak ne önerirsiniz hocam kaliteli olsun kasaya 2 k verirsem psuyu kaliteli alıyım şuanki bozuldu herhalde bilgisayarcı ya ram yada psu dedi ama psu rampage olunca psudan şüphelendim
3060 var asus dual 12 gb ryzen 5 5500 var ama 5700x3d ye geçmek istiyorum ripjavs 16x2 ram 1 tb m2 ssd asus a 520m plus anakartbılesenlerı bılmeden psu oneremeyız
Hocam ucuz yollu olsun derseniz enemax 700 olabilir daha kaliteli markalar olsun derseniz ki bu sisteme bu modelin yeteceğini düşünüyorum her neyse fsp high power corsair vs gibi modeller olabilir galiba önerdiğim kasanın için psu su olan versiyonuda var rajintek in3060 var asus dual 12 gb ryzen 5 5500 var ama 5700x3d ye geçmek istiyorum ripjavs 16x2 ram 1 tb m2 ssd asus a 520m plus anakart
3060 var asus dual 12 gb ryzen 5 5500 var ama 5700x3d ye geçmek istiyorum ripjavs 16x2 ram 1 tb m2 ssd asus a 520m plus anakart
buldum hocamHocam ucuz yollu olsun derseniz enemax 700 olabilir daha kaliteli markalar olsun derseniz ki bu sisteme bu modelin yeteceğini düşünüyorum her neyse fsp high power corsair vs gibi modeller olabilir galiba önerdiğim kasanın için psu su olan versiyonuda var rajintek in![]()
Soylwmeyi unuttum hocam rx 7800xt ye geçmeyi düşünüyorum birde![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hıgh power bulamadım yoksa atıcaktım
Hocam demek istediğim 80+ gold vs. istiyorum iyi sertifikalı bir şey o anlamdaHocam ucuz yollu olsun derseniz enemax 700 olabilir daha kaliteli markalar olsun derseniz ki bu sisteme bu modelin yeteceğini düşünüyorum her neyse fsp high power corsair vs gibi modeller olabilir galiba önerdiğim kasanın için psu su olan versiyonuda var rajintek in![]()
https://m.n11.com/urun/xpg-valor-ai...K3fivCiwhOjZDJyK3fRHtHgVbHROa0RoCxG0QAvD_BwE# bu nasıl hocam bunu buldum![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hıgh power bulamadım yoksa atıcaktım