ortadaki müthişDaha önceden buna benzer bir konu açmıştım. Ama kasa cidden bana küçük geldi. Bende bütçem doğrultusunda bir kasa ve psu buldum. Yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Bu Kasa Daha İyi Bence Onlara Göre .Psu kaliteli olunca da kasa dandik oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrı olarak psu buldum. Bana uygun fiyatlı, mümkünse beyaz olabilir
Kasa cidden güzelmiş ama markayı ilk defa görüyorum. Soğutması iyi midir sizce ?Bu Kasa Daha İyi Bence Onlara Göre .
![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
İyi Hocam .Kasa cidden güzelmiş ama markayı ilk defa görüyorum. Soğutması iyi midir sizce ?
ben 650w xpg nin 5 yol garanti verdiği bir psu bulmuştum zaten. (2300tl) Bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyisini bulabilir misiniz?İyi Hocam .
Ürünün Linki ?ben 650w xpg nin 5 yol garanti verdiği bir psu bulmuştum zaten. (2300tl) Bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyisini bulabilir misiniz?
Hocam hoşuma gitmiyor değil ama aynı fiyata daha güzel kasalar varKasa olarak maxima v20'ye de bakabilirsin gayer büyük geçen hafta aldım bende ekran kartı ve işlemci soğutucu desteği falan gayet yeterli 2x20cm fan sogutmayı baya iyi yapıyor
Ürünün Linki ?
Bunu Alabilirsin Yerine .Hocam hoşuma gitmiyor değil ama aynı fiyata daha güzel kasalar var
aslında garanti 2 yıl ama xpg'nin kendi sitesi 5 yıl diyor. O yüzden 5 yıl dedim![]()
xpg daha iyi değil mi?Bunu Alabilirsin Yerine .
![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com