F/P KLAVYE KULAKLIK ÖNERİSİ

Yanlış anlaşılma oldu orada düzenledim zaten.
Klavye tuşları silinmesi imkansız çünkü tuşlar baskı değil. İçten oyma şekilde.
Sadece Saber öyle diğer hepsi sonradan basılmış harfler ve küçük enter.

Bu klavyeyi kullanıyormusun şuan kullanıyorsan eğer bilek desteği hakkında ne düşünüyorsun şuan kullandığım klavyeyi bilek desteği sert olduğu için değiştiriyorum çünkü
Bilek desteğine yumuşak bir şey yapıştırın zaten çoğu bilek desteği sert
Post automatically merged:

250 300tlye alınacak klavye zaten o logitech gibi olacaktır daha iyisi olacağını sanmıyorum tam tersi bir tık daha kötüsünü alırsın anca

Kulaklığı beğendim kullanıyormusun peki

Bilek desteğine yumuşak bir şey yapıştırın zaten çoğu bilek desteği sert

250 300tlye alınacak klavye zaten o logitech gibi olacaktır daha iyisi olacağını sanmıyorum tam tersi bir tık daha kötüsünü alırsın anca

nasıl yani yumuşak bir şey derken

İsimlerini tam çıkaramıyorum hayalimde olan şeyin
1590182944049.webp

Şunun incesini düşün bilek desteğine yapıştırdığını düşün umarım anlamışsındır.

Bu klavyeyi kullanıyormusun şuan kullanıyorsan eğer bilek desteği hakkında ne düşünüyorsun şuan kullandığım klavyeyi bilek desteği sert olduğu için değiştiriyorum çünkü
ben kullanmıyorum ama zamanında bir arkadaşım klavyeyi kullanmıştı memnun kaldı zaten bütün klavyelerin pad i serttir bileğinizin altına o yumuşak padlerden alabilirsiniz rahatsız ederse onun dışında kulaklıkta çok iyi ses veriyor güzel kulaklık

Kulaklığı ben kullanmadım ama arkadaşım da var onda kullandım oldukça rahattır kulak arkasında boşluk bırakmıyordu almayı düşünüyorum bende ondan hatta PC hocasının inceleme videosu var

Ramoage kb r88 klavye nin bilek desteği yumuşak gibi duruyor videolarda yumuşak gözüküyordu

Geri