Orta seviye klavyeler 300 küsür lira mıymış ya. Benim en son hatırladığım 200 küsür birşeydi, çok tuzlu geldi![]()
HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet. Daha ucuz uyduruk markalara bakmayınız.Orta seviye klavyeler 300 küsür lira mıymış ya. Benim en son hatırladığım 200 küsür birşeydi, çok tuzlu geldiNeyse son fiyat bu mudur
Daha ucuzu yok yani
3 üde güzel 2. bi tık daha hoş![]()
HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
inş plat olursun hocam bende golda oynuyomEvet. Daha ucuz uyduruk markalara bakmayınız.
Dayanıklılığını bilmiyorum ama bulabildiğim en ucuzlarından biri bu https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ (Rgb değil bu model)Mümkün olabilecek en ucuz blue/red switch mekanik klavye önerebilir misiniz mümkünse RGB olsun.
Bütçemi ona göre ayarlamaya çalışacağım. Bir de mümkünse dayanıklı olsun.
Hocam ben philips spk8614 aldım hiç memnun değilim ben pek tavsiye etmem.Dayanıklılığını bilmiyorum ama bulabildiğim en ucuzlarından biri bu https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ (Rgb değil bu model)