Neler Yeni

F/P Klavye ve F/P Ofis sandalyesi öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Bütçe
3000
Merhaba, az sesli rgb ışıklı bilek destekli brown veya red switch klavye önerisi istiyorum.

Birde yine F/P ofis koltuğu önerisi lazım (İkisi toplam bütçe 3 bin tl)

(GÜNÇEL)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Hocam 3k bütçeyle hem klavye hem kaliteli bir koltuk bulmanız zor
Aslında pekte kalite aramıyorum hemen bozulmasınlar yeter.

Reddragon ARYMAN klavye buldum 1.5k . 1.5k ya da koltuk seçenekleri var aslında ama iyi midirler kötü müdürler bilmiyorum hiç

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Aslında pekte kalite aramıyorum hemen bozulmasınlar yeter.

Reddragon ARYMAN klavye buldum 1.5k . 1.5k ya da koltuk seçenekleri var aslında ama iyi midirler kötü müdürler bilmiyorum hiç
Hocam 1-1.5k arası çoğu koltuk aynı kalitededir zaten hoşuna gideni alabilirsin ama çok ucuzlara kaçma çünkü kolunu koyduğun yer çok sallanıyor rahatsız edici bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Hocam 1-1.5k arası çoğu koltuk aynı kalitededir zaten hoşuna gideni alabilirsin ama çok ucuzlara kaçma çünkü kolunu koyduğun yer çok sallanıyor rahatsız edici bir şey
anladım doğrudur , mutfak sandalyesinden ve eski klavyeden kurtulma zamanı geldi . Geçen aylarda monitör fare mousepad değişti sıra bunlarda

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
anladım doğrudur , mutfak sandalyesinden ve eski klavyeden kurtulma zamanı geldi . Geçen aylarda monitör fare mousepad değişti sıra bunlarda
Hayırlı olsun hocam umarım içinize sinen bir sistem kurmuşsunuzdur, ben de eve gidince hayalimdeki odayı tasarlayacağım umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Hayırlı olsun hocam umarım içinize sinen bir sistem kurmuşsunuzdur, ben de eve gidince hayalimdeki odayı tasarlayacağım umarım.
inşallah . Haylimdeki olmasada bu şartlarda iş yapan bir seti dizdim kendime . her şey gönlüne göre olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: warg
Top Bottom